Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι ποπ τραγουδιστές Μύρωνας Στρατής και Ησαϊας Ματιάμπα αυτό το Σάββατο live στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Οι ποπ τραγουδιστές Μύρωνας Στρατής και ...

Θα τραγουδήσουν στις 14:00 σε μουσικό χάπενινγκ – συναυλία στην Κεντρική Πλατεία της πόλης της Θράκης

Ως «Mundial Καρναβαλιού», χαρακτηρίζουν τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις τους στον Δήμο της Ξάνθης που θα κορυφωθούν την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 2 Μαρτίου 2014 με την καθιερωμένη παρέλαση στους δρόμους της πόλης.

Ένα από τα κεντρικά χάπενινγκ φέτος στο Καρναβάλι της Ξάνθης που συγκεντρώνει κόσμο από την Βόρειο Ελλάδα, θα είναι η συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή με Ησαΐα Ματιάμπα, οι οποίοι μετά από ενάμιση χρόνο sold out εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, είναι πανέτοιμοι για νέες…περιπέτειες, αυτή τη φορά στην Ξάνθη όπου θα τραγουδήσουν στις 2 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου.

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές.

Dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος, ρουκέτες από τα 90’s,…πάνω απ’ όλα…και όλα για όλα…κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθιστός.

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα όπως δεν τους έχετε ξαναδεί…χωρίς κανόνες και με ανεξέλεγκτες dance διαθέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight