Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Χριστόπουλος: Κάλεσμα συμπόρευσης προς όσους έχουν κοινές ανησυχίες για την Πάτρα

Κώστας Χριστόπουλος: Κάλεσμα συμπόρευσης...

Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες και φορείς για κατάρτιση του ψηφοδελτίου του

Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Πόλη" επισημαίνονται τα εξής: "Δημόσιο κάλεσμα συμπόρευσης σε κάθε ενεργό πολίτη που αγαπά την Πόλη και θέλει να προσφέρει σε αυτή, με κριτήρια την ηθική υπόσταση και τις ικανότητες, απευθύνει ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης» και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος.

Ο Κ. Χριστόπουλος συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες και φορείς, για την κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου στο οποίο θα μετέχουν ισότιμα πολίτες από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα, που έχουν κοινές ανησυχίες για την Πάτρα μας. «Πρωτόκολλο τιμής θα είναι το κοινό πρόγραμμα και όχι οι ατομικές πεποιθήσεις του καθένα» τονίζει ο επικεφαλής της Νέας Πόλης και προσθέτει:

«Ναι, είμαστε μια αδέσμευτη κομματικά  δημοτική παράταξη. Ας το καταλάβουν μια και καλή όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο. Οι Πατρινοί τον ερχόμενο Μάιο αποφασίζουν για Δημοτική Αρχή με όραμα και σχέδιο. Εμείς δεν χωρίζουμε τους Έλληνες σε δεξιούς και αριστερούς. Είμαστε πατριώτες και θέλουμε την ενότητα και την αλληλεγγύη».

Ο Κ. Χριστόπουλος δηλώνει ότι η «Νέα Πόλη» και τα στελέχη της οραματίζονται μια Πάτρα που να προσφέρει ευκαιρίες  επαγγελματικής επιτυχίας σε όλους, σε βιοτέχνες, εμπόρους και στη νεολαία της, που να διαθέτει αναπτυξιακή στρατηγική με συγκεκριμένους και ρεαλιστικούς στόχους.

Εκτιμά ότι σε λίγο καιρό η χώρα θα μπει στην μετα-μνημονιακή εποχή, και η Πόλη θα πρέπει να ρίξει το βάρος στην επόμενη μέρα για την ευημερούσα νέα Πάτρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων δίνει το στίγμα του για την επόμενη μέρα: «Θα είμαι διεκδικητικός μαχητικά απέναντι σε κάθε κεντρική εξουσία για το συμφέρον της πολυκεντρικής μας πόλης. Η αντιμετώπιση της ανεργίας με σχεδιασμό και υλοποίηση μέτρων που θα προσελκύουν επενδυτές, και θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας, αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις