Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Τα ΖΑΚουλάκια της Τετάρτης

Τα ΖΑΚουλάκια της Τετάρτης

Του Διονύση Ζακυνθινού

*Τελικά, Δημαρουπολιώτες και Δημαρουπολιώτισσες, προλαβαίνουμε να στήσουμε μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ);

*Πού ξέρεις; Ποτέ δεν είναι αργά…

*Πάντως, εάν υπάρχει όντως ακόμη χρόνος, προς κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη να διευκρινίσω, για να μην συμπέσουμε και έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις, ότι για την κονσερβοποίηση της ντομάτας στην Αφρική, καθώς και για την προστασία του Ινδικού Ωκεανού και του Αμαζονίου, δυστυχώς, έχουν προλάβει άλλοι!

*Όπως πρόλαβαν, επίσης, άλλοι κι έφτιαξαν ΜΚΟ για να καθαρίσουν όλα τα (ναρκοθετημένα) αμπέλια από τις νάρκες και τα βλήματα.

*Εμείς βέβαια μπορούμε να στήσουμε ΜΚΟ για να απαλλαγούμε από τα πάσης φύσεως «βλήματα» που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, για την επιβίωση της σαρανταποδαρούσας ή για την περισυλλογή των κομματιών των σκισμένων καλσόν.

*Επίσης, πεδίον δόξης λαμπρόν ανοίγεται για όσες και όσους θέλουν να φτιάξουν μια ΜΚΟ για τη διαφύλαξη των απανταχού μυρμηγκοδερματεμπόρων!

*Και ενώ έχει γίνει της ρεμούλας το κάγκελο με ΜΚΟ και πολλοί παντελόνιασαν  με αυτές κάμποσα «λαλάκια», έχεις μετά και τον Σφουγγαράκη να σου παρουσιάζει ως μέγα επίτευγμα ότι θα αδειοδοτούνται, λέει, επιχειρήσεις εν Ελλάδι μέσα σε 24 ώρες!

*Τι του λείπει του ψωριάρη; Φούντα με μαργαριτάρι…

*Με τούτα και με κείνα, συνάγεται το σαφές συμπέρασμα ότι επί χρόνια στην Ελλάδα οι μαλάκες προσπαθούσαν να στήσουν μια επιχείρηση ή να βρουν ένα μεροκάματο για να ζήσουν και τα σαϊνια έστηναν ΜΚΟ!

*Σαν μια «ωραία φυλακή από την οποία δεν μπορούμε να βγούμε », παρομοίασε την ευρωζώνη ο Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο αγαπημένο μας χωριό.

*Δεν διευκρίνισε εάν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε σ’ αυτήν την «ωραία φυλακή» δεσμοφύλακα την ωραία Ζωή με… μαστίγιο, αλλά τι σημασία έχει πια αυτό;

*Σημασία έχει ότι πάει, χάλασε και ο (πολύς) ΣΥΡΙΖΑ, με τον Σταθάκη να διακατέχεται πια και αυτός από το «σύνδρομο της Στοκχόλμης», το γνωστό σύνδρομο των φυλακισμένων που δεν θέλουν να βγουν έξω.

*Κατόπιν αυτού, η στήλη υποκλίνεται με τον δέοντα σεβασμό στην Ελλάδα που θέλει ακόμη να αποδράσει, στην Ελλάδα που αντιστέκεται κι επιμένει, στην Ελλάδα του Λαφαζάνη και του Καμμένου!

*Κατά τα άλλα, κι επειδή είχαμε μεγάλη αγωνία, ο περιφερειάρχης Λάκης μας ξεκαθάρισε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time