Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Αχαϊας: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουρ...

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές

Ο σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Σ.Ι.Ε.Λ. Αχαΐας) είναι το σωματείο των καθηγητών που διδάσκουν στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών, στα ιδιωτικά σχολεία, στα ΙΕΚ, στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, κτλ.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες στο Σ.Ι.Ε.Λ. και από τις εκλογές προέκυψε νέο Δ.Σ. Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν η μαζικότερη από κάθε άλλη φορά. Γεγονός που μας γεμίζει χαρά αλλά και την υποχρέωση ο σύλλογος να αλλάξει ρότα. Να συναντηθεί με περισσότερους συναδέλφους, να πει αλλά και να ακούσει. Να συμβάλει στη δημιουργία ενός πανεκπαιδευτικού μετώπου που να υπερασπίζεται το υπό διάλυση δημόσιο σχολείο. Να βρεθεί με τις δυνάμεις που αντιστέκονται και να κινηθεί ενωνούμενος με εργαζόμενους από άλλους τομείς στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ρεύματος συνολικής ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης.

Εμείς οι καθηγητές της ιδιωτικής εκπαίδευσης βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τις συνέπειες της διάλυσης του κοινωνικού ιστού που έχουν επιβάλει οι πολιτικές των μνημονίων πάνω στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας που είναι τα παιδιά. Αγωνιζόμαστε να δώσουμε, εκτός από γνώση, ελπίδα στους μαθητές μας εκεί που η πολιτική της κυβέρνησης τής υποταγής υποθηκεύει το μέλλον τους και περιορίζει τις επιλογές τους στο δίπολο «άνεργοι ή μετανάστες». Προσπαθούμε καθημερινά να θωρακίσουμε τα παιδιά μας απέναντι στα παράγωγα της απογοήτευσης που φέρει αυτή η πολιτική: Τα δηλητήρια των ναρκωτικών, του ρατσισμού και του φασισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις