Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βαριές «καμπάνες» για βενζινοπώλες που δεν θα συνδεθούν με την ΓΓΠΣ έως την 1η Απριλίου

Βαριές «καμπάνες» για βενζινοπώλες που δ...

Θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους έως και 100.000 ευρώ

Πρόστιμα έως και 100.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν από την 1η Απριλίου όσοι βενζινοπώλες δεν συνδέσουν έως τις 31 Μαρτίου τα συστήματα εισροών-εκροών των πρατηρίων τους με τα συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Οι πρατηριούχοι θα έρθουν επίσης αντιμέτωποι με αφαίρεση της άδειας, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.

«Το κατενάτσιο των πρατηριούχων τελειώνει εδώ» δήλωσε αρμόδιο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών και υποστήριξε ότι οι βενζινοπώλες κρατούν διαρκώς καθυστέρηση και με διάφορες δικαιολογίες προσπαθούν να αποφύγουν τη διασύνδεση με την ΓΓΠΣ.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως δικαιολογίες τις αναφορές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων για εσφαλμένο προγραμματισμό και παραλήψεις από την πλευρά της διοίκησης στο θέμα της εγκατάστασης και της λειτουργίας του συστήματος εισροών-εκροών και ξεκαθάρισε πως το υπουργείο δεν θα ήθελε να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να επιβάλει εξοντωτικά πρόστιμα στους πρατηριούχους.

«Από την πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι. Οι πρατηριούχοι και οι έμποροι πετρελαίου θέρμανσης το γνωρίζουν ήδη αυτό» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις