Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τα παίζει όλα για όλα η Παναχαϊκή

Τα παίζει όλα για όλα η Παναχαϊκή

Το τρίποντο σε βάρος της ομάδας του Πύργου μοιάζει επιτακτικό

Αν θέλει να μπει για τα καλά στο... κόλπο της τεράδας η Παναχαϊκή, τότε θα πρέπει να επικρατήσει του Πανηλειακού. Οι Αχαιοί μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών και την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου έμειναν πίσω στο κυνήγι των πλέι οφ, για αυτό το τρίποντο σε βάρος της ομάδας του Πύργου αύριο (18.00, ΟΤΕ 4) μοιάζει επιτακτικό.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη»: «Το ματς με τον Πανηλειακό είναι ντέρμπι και, συνήθως, τα ντέρμπι κρίνονται από το πάθος και τη δύναμη που δείχνουν οι παίκτες. Δεν υπάρχει για μας άλλος στόχος εκτός από τη νίκη και πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το βασικό είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές μας δυνατότητες, αν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα έχουμε μεγάλο προβάδισμα για νίκη».

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην ασφαλώς του Γκαντιάγκα που είναι τραυματίας. Σκοπεύει, μάλιστα, να παρατάξει επιθετικό σχήμα, με Κοντογουλίδη, Πάτο και Ντα Κόστα στην ενδεκάδα, ώστε να επιτευχθεί η νίκη.

Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Μετά το χαλάρωμα του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζεται από τα εξής 21 άτομα:Παπαδόπουλος, Λαμπάκης, Λίτσης, Χιντζίδης, Σπίνουλας, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Κιάσσος, Αποστολόπουλος, Χούσα, Πλέγας, Βιγιαφάνε, Στεργίδης, Κοντογουλίδης, Ντα Κόστα, Φούφουλας, Σταυριανός, Κάργας, Μπαλού και Πάτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports