Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κάλεσμα στον κόσμο του Ρεθύμνο έκανε ο Καλαφατάκης για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Κάλεσμα στον κόσμο του Ρεθύμνο έκανε ο Κ...

Ενισχυμένη είναι η πατρινή ομάδα κατά τον έμπειρο κόουτς

Έπειτα από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη το Ρέθυμνο AEGEAN επιστρέφει στο γήπεδό του φιλοξενώντας την Κυριακή (16:45) τον Απόλλων Πάτρας που προέρχεται από εντός έδρας ήττα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιώργος Καλαφατάκης σημειώνει για το παιχνίδι πως: «Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός την Κυριακή απέναντι στον Απόλλων Πάτρας. Πρέπει να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Περάσαμε το δύσκολο πρόγραμμα με τα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια.

Χρειαζόμαστε νίκες, ξεκινώντας με το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε ένα αντίπαλο που με τις αλλαγές που έκανε άλλαξε πολύ, προς το καλύτερο, τόσο με την προσθήκη του Ρος αλλά και του Μιλουτίνοβιτς. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και αν βγάλουμε ότι έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθεί και θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη, τον έχουμε ανάγκη και πιστεύω ότι θα δώσει το παρόν όπως και στο ματς με τον Κολοσσό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του και την αγάπη του.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports