Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: H ΡΑΠ αποφασίζει για τον υποψήφιο δήμαρχο στις 24 Φεβρουαρίου - Μέχρι την Παρασκευή η υποβολή υποψηφιοτήτων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: H ΡΑΠ  αποφασίζει για τον υποψήφι...

Τα μέλη καλούνται να εγκρίνουν τις θέσεις της παράταξης

Στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνει η επιλογή του επικεφαλής της "ΡΑΠ - Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη" και υποψηφίου δημάρχου Πατρέων. Αυτό αποφάσισαν τα μέλη της παράταξης το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης που έγινε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Στην ίδια απόφαση προβλέπεται ότι οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνει, εάν χρειαστεί, στις 26 Φεβρουαρίου.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τη θέση του επικεφαλής θα πρέπει να καταθέσουν υποψηφιότητα μέχρι την προσεχή Παρασκευή.

Κατά τα λοιπά τα μέλη της συνέλευσης της ΡΑΠ ενέκριναν το καταστικό και τη διακήρυξη της δημοτικής παράταξης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέλευση των ιδρυτικών μελών της "ΡΑΠ - Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη'' στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Τα στελέχη της δημοτικής παράταξης καλούνται να επικαιροποιήσουν τις θέσεις της Κίνησης για το Δήμο Πατρέων, αλλά και αποφασίσουν τον τρόπο και την ημερομηνία ανάδειξης του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τα μέλη της παράταξης θα ενημερωθούν για τις επαφές που έχουν γίνει, τόσο για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, όσο και για τον επικεφαλής αυτού.

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας επιλογής του υποψηφίου δημάρχου, μαζί με αυτό των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ, θα συνυπολογιστούν για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου της Πάτρας.

Να σημειωθεί ότι στην αποψινή διαδικασία δεν συμμετέχει ο Χρήστος Πατούχας, με τον οποίο η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ συζητά, αφού δεν είναι μέλος της ΡΑΠ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις