Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ο Ανδρέας Κατσανιώτης; - Λύση στο αδιέξοδο της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Υποψήφιος Περιφερει...

Ραγδαίες εξελίξεις

Αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον νυν Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Πατρινό στην καταγωγή, Ανδρέα Κατσανιώτη.

Πηγές της Συγγρού με τις οποίες συνομίλησε το thebest.gr το μεσημέρι επιβεβαίωσαν ότι πράγματι το όνομα του κ. Κατσανιώτη έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και είναι πολύ πιθανόν, μέσα στα επόμενα 24ωρα, να υπάρξουν εξελίξεις.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι χθες το πρωί σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού προέκριναν ως καλύτερη επιλογή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον κ. Κατσανιώτη. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στην Πάτρα, έχει ήδη αποκτήσει ισχυρά ερείσματα στην βάση της Νέας Δημοκρατίας και κερδίζει συνεχώς έδαφος σε αναγνωρισιμότητα.

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης γεννήθηκε στην Πάτρα, το 1969. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Από το 2004 έως το 2007, διετέλεσε Διευθυντής Marketing στην εφημερίδα Η Καθημερινή, ενώ έχει διατελέσει και Διευθύνων Συμβούλος στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) Α.Ε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις