Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Αστέρας άφησε πέμπτο τον Παναθηναϊκό

Ο Αστέρας άφησε πέμπτο τον Παναθηναϊκό

Επικράτησε με 1-0

Πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, που με γκολ του Καράσκο στο 54΄ αξιοποίησε την ουσιαστικά μοναδική ευκαιρία του στο παιχνίδι και επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, τον οποίο προσπέρασε στη βαθμολογία αφήνοντάς τον πέμπτο.

Μετά την πάροδο του πρώτου δεκάλεπτου οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ανέλαβαν πλήρη πρωτοβουλία και άσκησαν μεγάλη πίεση από ψηλά, φέροντας συχνά σε δύσκολη θέση την άμυνα του Αστέρα.

Στο 13ο λεπτό μια υποδειγματικά οργανωμένη αντεπίθεση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με τον Κλωναρίδη να διανύει μεγάλη απόσταση με την μπάλα και να σουτάρει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 14΄ ο Αμπέιντ βρήκε τον Κουτρουμπή με εκτέλεση φάουλ, αλλά ο υψηλόσωμος στόπερ αιφνιδιάστηκε και δεν τελείωσε καλά τη φάση.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να κυριαρχεί, να δημιουργεί αλλά και να χάνει τις ευκαιρίες, όπως στο 19ο λεπτό με τον δραστήριο Κλωναρίδη να προτιμά την πάσα στον Μπεργκ αντί να τελειώσει μόνος τη φάση και στο 30΄ ο ίδιος παίκτης να βγαίνει μόνος αλλά μην μπορεί να νικήσει τον Μπαντή.

Ενάντια στη ροή που είχε ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έφτασαν στο 1-0 στο 54ο λεπτό, όταν από ολέθριο σφάλμα του Ζέκα που έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή ο Μουνάφο που την κέρδισε προχώρησε και πάσαρε στον Καράσκο, ο οποίος είχε πια εύκολο έργο. Το γκολ έριξε το ρυθμό του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι φρόντισαν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα αποσύροντας τον σκόρερ επιθετικό τους για να παίξει ο Ζησόπουλος.

Έκτοτε το παιχνίδι έγινε δυνατό αλλά χωρίς, φάσεις, οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν και μοιραία τελείωσαν τη σειρά των δύο εκτός έδρας αγώνων τους με απολογισμό μόλις ενός βαθμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports