Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η στήριξη των φιλάθλων "κλειδί" για την ανάκαμψη του Απόλλωνα

Η στήριξη των φιλάθλων "κλειδί"...

Ο Απόλλων είναι Όλων

Από την διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Η ομάδα μας στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό, όπως και στους νικηφόρους αγώνες που προηγήθηκαν, απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Περιβάλαμε από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς με εμπιστοσύνη την ομάδα, κι όταν ακόμα μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων μας έφεραν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.
Η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας δεν ήλθε τυχαία. Έγιναν διορθωτικές κινήσεις από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο με περισσή ψυχραιμία, που μας επιτρέπουν σήμερα να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Όμως το «κλειδί» για την ανάκαμψη του Απόλλωνα ήταν η απαράμιλλη στήριξη του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος έμεινε στα δύσκολα κοντά στην ομάδα μας!

Ζητούμενο για τη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μας είναι να εξασφαλιστεί έγκαιρα η παραμονή του Απόλλωνα στην Basket League ΟΠΑΠ, θέση που δικαιωματικά κατέχει λόγω της ιστορίας του και των αγωνιστικών επιδόσεών του.

Ο στόχος μας είναι εφικτός και θα επιτευχθεί εάν ο Απόλλων εξακολουθήσει να έχει τον κόσμο και τους χορηγούς στο πλευρό του, και στο σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη.

Η αθρόα προσέλευση ΟΛΩΝ στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ας είναι το δικό μας «ευχαριστώ» προς το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, και η ένδειξη συμπαράστασης ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων είναι Όλων!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports