Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Λευτέρη Πανταζή

Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Λε...

Του αναστάτωσε τη νύχτα

Αργά το βράδυ της Πέμπτης και ενώ το κέφι και ο χορός βρισκόταν σε εξέλιξη στο "Frangelico Upper Class" με τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή να τα δίνει όλα στην πίστα, όπως κάνει εδώ και τέσσερις μήνες μαζί με τους ταλαντούχους συναδέρφους του, Ανδρέα Στάμο, Χριστίνα Κολέτσα και Θοδωρή Φέρρη, μια απρόσμενη θηλυκή παρουσία περίμενε τον γνωστό τραγουδιστή για να του αναστατώσει τη νύχτα.

Και η γυναίκα που κατάφερε να τον ξεσηκώσει δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την Νατάσα Θεοδωρίδου! Ήταν γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα όταν η Νατάσα επισκέφτηκε το νυχτερινό σχήμα που κρατάει τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης με τεράστια επιτυχία. Ο Λευτέρης βρισκόταν επί σκηνής.

Μόλις είδε την καλή του φίλη, την πλησίασε και της έδωσε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες. Το κέφι και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο όταν Νατάσα και Λευτέρης άρχισαν να τραγουδούν μαζί και να ξεσηκώνουν τους θαμώνες.

Το γλέντι κράτησε για αρκετή ώρα και ο γνωστός τραγουδιστής ομολόγησε στην συνάδερφό του ότι ήταν μια από τις καλύτερες εκπλήξεις που του έχουν συμβεί στο "Frangelico"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight