Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε μηνύσεις προχώρησε η δημοσιογράφος Αγγελική Διαβατοπούλου για τη διαρροή “προσωπικών” της φωτογραφιών!

Σε μηνύσεις προχώρησε η δημοσιογράφος Αγ...

Όπως λέγεται, η ίδια ανέβαζε στο προφίλ της στο Facebook “πικάντικες” φωτογραφίες

Talk off the web είναι εδώ και μερικές μέρες η Αγγελική Διαβατοπούλου, καθώς κάνουν θραύση στο διαδίκτυο σέξι φωτογραφίεςτης Ελληνίδας δημοσιογράφου του πολιτικού ρεπορτάζ του Δημοτικού ραδιοφώνου της Αθήνας 9,84. Όπως λέγεται, η ίδια ανέβαζε στο προφίλ της στο Facebook “πικάντικες” φωτογραφίες.

Οι εν λόγω φωτογραφίες απεικόνιζαν προσωπικές στιγμές και είχαν “τραβηχτεί” για προσωπική χρήση και μόνο, αλλά παρόλα αυτά (άγνωστη ως τώρα η πήγη που τις διέρευσε) αυτές δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεση της!

Όπως αναφέρει στο MpesVges.com, η Αγγελική Διαβατοπούλου με το που έμαθε το γεγονός κινήθηκε νομικά. Αφού πρώτα ζήτησε προσωπικά από όλα τα site που αναδημοσίευσαν τις φωτογραφίες της να τις διαγράψουν, στη συνέχεια ενημέρωσε πως σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αυτών και συνέχισης της ύπαρξης των φωτογραφιών αυτών στο διαδίκτυο, θα προβεί σε μηνύσεις.

Να επισημάνουμε πως το συμβάν αυτό επηρέασε αρνητικά και δημιούργησε προβλήματα στην Αγγελική Διαβατοπούλου τόσο στηνπροσωπική της ζωή, όσο και στην μέχρι τώρα άριστη επαγγελματική της παρουσία στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το mail που στάλθηκε στα site που αναδημοσίευσαν τη φωτογραφία:

Νομικό Ζήτημα http://mpesvges.com/anaferetai-ws-tyxaio-url

Στο παραπάνω σύνδεσμο έχουν ανέβει διάφορες φωτογραφίες μου και αναφορά στο άτομό μου, ονομαστικά και φωτογραφικά.

Οι εν λόγω φωτογραφίες ήταν κλειδωμένες με αποτέλεσμα να είναι απολύτως \”περίεργη\” η προέλευσή τους. Πιστεύω πως πρόκειται για ποινικό αδίκημα εις βάρος μου και θα κινηθώ νομικά. Θα σας παρακαλούσα να κατέβει άμεσα οποιοδήποτε δημοσίευμα αφορά το άτομό μου, μιας και έχουν ήδη αναδημοσιευθεί σε διάφορα site στο Διαδίκτυο και μου προκαλούν ιδιαίτερη βλάβη.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της μήνυσης είναι 1050/4/340. Περισσότερες πληροφορίες στη ΓΑΔΑ 2106476436 Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αν το άρθρο δεν κατέβει εντός μερικών ωρών, η μήνυση θα γίνει προσωπική!

Αγγελική Διαβατοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight