Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αρχίζει το 8ο παιχνίδι Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού

Πάτρα: Αρχίζει το 8ο παιχνίδι Διαδικτυακ...

Από σήμερα και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Aπό τα σύγχρονα και επιτυχημένα κομμάτια του Πατρινού Καρναβαλιού που σε μεγάλο βαθμό εισήγαγε το διαδίκτυο στην καρναβαλική διασκέδαση είναι το Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, που για όγδοη χρονιά φέτος θα συνεχίσει τη σημαντική του συνεισφορά στις δράσεις της μεγάλης γιορτής της Πάτρας.

Μέσω του διαδικτύου οι συμμετέχοντες και φίλοι του γνωρίζουν πολλές εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και σπάνιες εμπειρίες σε μια διαδικασία που συνδυάζει γνώσεις, σπαζοκεφαλιές και ψυχαγωγία μέσα από τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις πολλαπλών επιλογών όπου φέτος θα περιλαμβάνει το παιχνίδι.

Το Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού είναι προσαρμοσμένο στις διαδικτυακές απαιτήσεις και δίνει τη δυνατότητα της χαράς της συμμετοχής και της περιπλάνησης στη συναρπαστική γοητεία του Πατρινού Καρναβαλιού σε όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν την Πάτρα κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.

Το 8ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού 2014 θα αρχίσει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και ώρα 22.00 και θα τελειώσει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 23.59.
Το παιχνίδι θα έχει τέσσερις φάσεις ερωτήσεων.

Η πρώτη φάση με τίτλο «Λίλη Παπαγιάννη» θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη του παιχνιδιού την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 22.00. Η δεύτερη φάση θα αρχίσει στις 7 Φεβρουαρίου στις 22.00, η τρίτη φάση στις 14 Φεβρουαρίου στις 22.00 και η τέταρτη φάση στις 21 Φεβρουαρίου στις 22.00. Όλες οι φάσεις θα κλείσουν μαζί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 23.59.

Οι απαντήσεις είναι πολλαπλής επιλογής. Το παιχνίδι είναι στη φιλοσοφία του Facebook, κάτι που βοηθά πολύ τους συμμετέχοντες, αφού οι παίκτες μπορούν να μιλάνε μεταξύ τους -υπάρχει chat- και να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Σάββατο 1 Μαρτίου και η απονομή θα γίνει τη Δευτέρα 3 Μαρτίου μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Κρυμμένου Θησαυρού.

Υπεύθυνη για το Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού είναι η Ομάδα του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού απότελούμενη από την Μαίρη Σωτηροπούλου, μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού και τους Ζωή Καραβότα, Άννα Κωνσταντινοπούλου και Γιάννη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ήταν ο νικητής του 7ου Παιχνιδιού του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού.

Η πρόσβαση στο παιχνίδι γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις