Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H επιστροφή της Χριστίνας Μαραγκόζη και το "άγριο" ξενύχτι με τις κολλητές της!

H επιστροφή της Χριστίνας Μαραγκόζη και ...

Παρέα με φίλες της μόνο έκανε η νυχτερινή εξόρμηση

Δημήτρης Κοντολάζος, Πέτρος Ίμβριος, Ευδοκία αλλά και εκατοντάδες κόσμου στα «Σπιτάκια» αποθέωσαν κυριολεκτικά την μεγάλη μας λαϊκή τραγουδίστρια.

Παρέα με φίλες της μόνο έκανε η νυχτερινή εξόρμηση η Χριστίνα Μαραγκόζη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό λείπει αισθητά από τις νυχτερινές πίστες, βρέθηκε στα «Σπιτάκια» στο Γκάζι για να τιμήσει τους συναδέλφους της, Δημήτρη Κοντολάζο, Πέτρο Ίμβριο και Ευδοκία.

Μαζί της οι γνωστές δημοσιογράφοι και καλές της φίλες, Σπυριδούλα Κάμπου και Σπυριδούλα Τριάντου. Στην θέα της και στο καλώς όρισμα από το μικρόφωνο του Δημήτρη Κοντολάζο, ο κόσμος ξεσηκώθηκε, ζητώντας της να τραγουδήσει. Αν και η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια δεν το συνηθίζει αυτό στις εξόδους της, η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο θερμή που δεν μπορούσε να τους χαλάσει το χατίρι.

Ερμήνευσε δυο μεγάλες τις επιτυχίες, με το κατάμεστο από κόσμο μαγαζί να τη χειροκροτεί, ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλέστης να την ραίνει με λουλούδια και ο Δημήτρης Κοντολάζος όρθιος να «υποκλίνεται» στην μεγάλη της φωνή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight