Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Οικονομόπουλος: "Η δημαρχιακή πορεία του κ. Γιάννη Δημαρά περνάει πλέον από την ανεπάρκεια στο πολιτικό θράσος"

Ν. Οικονομόπουλος: "Η δημαρχιακή πο...

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Οικονομόπουλου για την τηλεοπτική παρουσία του Γιάννη Δημαρά

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Ν. Οικονόμοπουλος σε δήλωσή του επισημαίνει:

"Η δημαρχιακή πορεία του κ. Γιάννη Δημαρά εξελίσσεται ομολογουμένως εντυπωσιακή. Περνάει πλέον από την ανεπάρκεια στο πολιτικό θράσος. Ο Δήμαρχος Πατρέων πιστεύοντας ότι έχει λύσει τα προβλήματα των Πατρινών και ότι αφήνει στην πόλη το στίγμα του στην καθημερινή ζωή μας, φιλοσοφεί τώρα γύρω από τα πολιτικά ζητήματα της χώρας και της αυτοδιοίκησης.

Γνωρίζουν άραγε οι άλλοι 4 Δήμαρχοι της περίφημης «Πρωτοβουλίας των 5», ότι ο κ. Γιάννης Δημαράς είναι Δήμαρχος μειοψηφίας; Γνωρίζουν  ότι με το ζόρι περνάει από το Δημοτικό Συμβούλιο ακόμα και τον προϋπολογισμό του Δήμου παρακαλώντας κάθε φορά την αντιπολίτευση να τον ψηφίσει; Γνωρίζουν ότι καταγράφει σε όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης το εντυπωσιακότερο ποσοστό αρνητικής εκτίμησης για τον ίδιο και το έργο της Δημοτικής Αρχής, τέτοιο που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν Δήμαρχος Πατρέων;

Είναι κρίμα να φτάνει ο κ. Δημαράς στο σημείο να δανείζεται δημοτικότητα από Δημάρχους άλλων πόλεων επειδή δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα σημαντικό και ουσιώδες στην πόλη του.

Ευτυχώς στις δημοτικές εκλογές στην Πάτρα ψηφίζουν οι Πατρινοί και όχι οι Αθηναίοι, οι Θεσσαλονικείς, οι Βολιώτες και οι Γιαννιώτες".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις