Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ετοιμάζουν σκλαβοπάζαρα

Ετοιμάζουν σκλαβοπάζαρα

Του Γ. ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

Η κυβέρνηση- η καλή μας η κυβέρνηση- μπορεί να αργεί αλλά βρίσκει λύσεις. Πως θα αντιμετωπίσει την ανεργία; Μα θα βάλει τους νέους εργαζόμενους να δουλεύουν… δωρεάν! Δεν πρόκειται για αστείο. Κάθε άλλο.

Άμισθη εργασία προτείνει για τους νέους ως 24 ετών  εμπειρογνώμονας για να δοθεί έτσι ένα κίνητρο στις εταιρείες για να τους προσλάβουν. Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά προτείνεται κατάργηση του βασικού μισθού για έναν χρόνο.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών η προτάσεις αυτές, μεταξύ άλλων ανήκουν στον εμπειρογνώμονα του ΚΕΠΕ Ι. Χολέζα για την αντιμετώπιση της ανεργίας που ειδικά στους νέους ξεπερνάει το 50%.   Δεν σταματούν όμως εδώ οι προτάσεις που συζητάει στα σοβαρά η ελληνική κυβέρνηση.

Προτείνεται ακόμα να αντικατασταθεί και το επίδομα ανεργίας από τις γνωστές πλέον επιταγές πρόσληψης που παίρνουν οι άνεργοι για την πρόσληψή τους σε κάποια εταιρεία.

Παράλληλα προτείνεται ακόμη και... εξαγωγή ανέργων σε άλλες χώρες αφού οι ελληνικές επιχειρήσεις τώρα και στο μέλλον δεν φαίνεται να έχουν τη δυνατότητα προσλήψεων.

Με λίγα λόγια οι εργαζόμενοι πλέον στην Ελλάδα δεν θα αμείβονται αλλά θα πρέπει να αισθάνονται ευγνωμοσύνη που έχουν δουλειά.

Το επόμενο στάδιο θα είναι μάλλον να πληρώνουν και τους… εργοδότες τους ώστε να δείχνουν έμπρακτα ότι θέλουν να στηρίξουν την επιχείρηση που δουλεύουν!

Σκλαβοπάζαρο κανονικό στήνουν και χωρίς καμία τύψη!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις