Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ για Ξηρό: Δεν συνδιαλεγόμαστε με δολοφόνους

ΠΑΣΟΚ για Ξηρό: Δεν συνδιαλεγόμαστε με δολοφόνους

Δένδιας: Δεν σχολιάζω τις σκέψεις του Ξηρού

«Το ΠΑΣΟΚ δεν συνδιαλέγεται με δολοφόνους». Με αυτό το σχόλιο συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται στη δήλωση του Χριστόδουλου Ξηρού. Στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν αποφασίσει να μην σχολιάσουν περισσότερο την επιστολή Ξηρού και περιορίζονται μόνο στο παραπάνω σχόλιο.  
Νίκος Δένδιας: Δεν σχολιάζω τις σκέψεις του Ξηρού


Δεν έχω κανέναν λόγο να σχολιάσω τις σκέψεις του όποιου τρομοκράτη, και ιδιαίτερα του Χριστόδουλου Ξηρού» απάντησε ο Νίκος Δένδιας, ερωτηθείς για την εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού μέσω επιστολής.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας συνέχισε: «Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να διαβεβαιώσω την ελληνική κοινωνία ότι οι Αρχές επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους να οδηγούν στις φυλακές αυτούς που πρέπει να βρίσκονται εκεί».

Αθανασίου: Φυλακή υψίστης ασφαλείας για τους εχθρούς της Δημοκρατίας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου κληθείς να σχολιάσει την επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού τόνισε: «Οι δηλώσεις των τρομοκρατών λαμβάνουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του Συντάγματος, των νόμων και των θεσμών. Όμως, η ελληνική Πολιτεία οφείλει να θωρακίσει τους πολίτες από αυτούς που τους επιβουλεύονται. Για αυτό και η λειτουργία καταστήματος κράτησης υψίστης ασφαλείας αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τους εχθρούς της Δημοκρατίας και αυτό θα γίνει με όρους ασφάλειας της κοινωνίας και τήρησής της νομιμότητας, όπως συμβαίνει σε όλα  τα δημοκρατικά κράτη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις