Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκαίνουργια από σήμερα τα παιχνίδια στην παιδική χαρά Παραλίας - Ποιες παίρνουν σειρά τις επόμενες ημέρες

Πάτρα: Ολοκαίνουργια από σήμερα τα παιχν...

Σε αρκετές περιοχές τις πόλης θα μπουν καινούργια όργανα

Από την παιδική χαρά των Εργατικών Κατοικιών, στην Παραλία, ξεκίνησε από τον Δήμο Πατρέων, η αντικατάσταση των κατεστραμμένων οργάνων, που αποτελούσαν πηγή κινδύνου για τα παιδιά που έπαιζαν σε αυτές. Σήμερα το πρωί, συνεργεία του Δήμου, μαζί με τον εργολάβο που ανέλαβε την εργασία, τοποθέτησαν καινούργιες κούνιες, σύνθετο, τσουλήθρες, ζωάκια με ελατήρια και τραμπάλα.

Η συνέχεια αφορά τις παιδικές χαρές, σε Δεμένικα, Σούλι, Θέα, Οβρυά, αλλά και στην Πάτρα στην παιδική χαρά της Μαρίνας, στην πλατεία της Παναχαϊκής και στην πλαζ της Αγυιάς.

Επίσης, θα τοποθετηθούν όργανα σε νέες παιδικές χαρές, στις περιοχές Ψαθοπύργου, Δρεπάνου και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ρίου.

Η αντικατάσταση των κατεστραμμένων οργάνων, αλλά και η τοποθέτηση νέων στις παιδικές χαρές και στα νηπιαγωγεία, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, εφόσον ευνοήσουν τις εργασίες, οι καιρικές συνθήκες.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Τοπικής Οικονομίας και υπεύθυνος για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας, Βραχνεΐκων και Μεσσάτιδας Γιώργος Σιγαλός, τόνισε ότι η απόφαση για αντικατάσταση όλων των κατεστραμμένων οργάνων στις παιδικές χαρές, ελήφθη από τη Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών που τις χρησιμοποιούν.

Η αποξήλωση –συμπλήρωσε- έγινε από τα συνεργεία της Διεύθυνσης Αυτεπιστασίας, ακολούθησε σχετικός διαγωνισμός για τον προμηθευτή, οπότε φθάσαμε στη σημερινή μέρα, κατά την οποία ξεκίνησε η τοποθέτηση των καινούργιων οργάνων.

Η Δημοτική Αρχή –κατέληξε ο κ. Σιγαλός- αν και διανύουμε περίοδο σοβαρής οικονομικής κρίσης, προσπάθησε και έφερε σε πέρας το συγκεκριμένο έργο, με γνώμονα πάντα, την ασφάλεια των μικρών παιδιών. Απευθύνουμε έκκληση στους δημότες, να προστατεύσουν όσο μπορούν τα νέα όργανα στις παιδικές χαρές, από καταστροφές και βανδαλισμούς, προστατεύοντας κατ’ επέκταση τα ίδια τα παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις