Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καλά νέα για τους πενταμηνίτες του ΟΑΕΔ – Πώς θα γίνει η πληρωμή τους - Τί αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr

Πάτρα: Καλά νέα για τους πενταμηνίτες το...

Φαίνεται πως θα παίρνουν χρήματα κάθε μήνα

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τους συμπολίτες που έχουν ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό να απασχολούντα στα πεντάμηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Ο φόβος τους ότι θα πληρώνονταν στο τέλος, δηλαδή καλό καλοκαίρι, παίρνοντας τα χρήματα όλα μαζί ή ακόμη και σε δόσεις, δείχνει να μην επιβεβαιώνεται.

Αυτή την φορά, σε αντίθεση με τα προηγούμενα ανάλογα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας , οι υπεύθυνοι του ΟΑΕΔ δηλώνουν έτοιμοι να καταβάλουν τα χρήματα στους απασχολούμενους κανονικά, δηλαδή κάθε μήνα. Αυτό είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι υπεύθυνοι γραφείου του ΟΑΕΔ της πόλης σε Πατρινούς που επικοινώνησαν μαζί τους ζητώντας διευκρινήσεις.

Οι συμπολίτες έψαχναν εναγωνίως να δουν τι θα συμβεί καθώς, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, έχουν τεράστια ανάγκη τα χρήματα αφού πρόκειται για μακροχρόνια ανέργους. Τελικά η απάντηση που έλαβαν είναι θετική, υπό την αίρεση βέβαια ότι οι υπηρεσίες στις οποίες απασχολούνται θα στείλουν τα παρουσιολόγια.

Σε αυτή την διαδικασία αποδίδεται και από τον ΟΑΕΔ και η παρούσα καθυστέρηση καθώς βρισκόμαστε ήδη στις 19 του μήνα και οι λογαριασμοί των επωφελουμένων δεν έχουν ακόμα πιστωθεί. Πάντως, Πατρινοί που επικοινώνησαν με το thebest.gr, εκφράζουν την ανησυχία τους  για το κατά πόσο η προφορική αυτή δέσμευση θα γίνει και πράξη καθώς όπως επισημαίνουν, «στην Ελλάδα όλα γίνονται».

Εδώ θα είμαστε και θα το παρακολουθούμε το θέμα….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις