Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καραμολέγκος: Με βοήθησε η πίστη μου ότι θα σωθώ - Χιούμορ και για την ηλικία του...

Καραμολέγκος: Με βοήθησε η πίστη μου ότι...

Τι είπε στους δημοσιογράφους

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής την Τρίτη το βράδυ, ενώ κατάφερε να οδηγήσει ο ίδιος τους δράστες στην αστυνομία, θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για να δουν ότι είναι καλά και να τους ευχαριστήσει για την λεπτότητα με την οποία χειρίστηκαν την υπόθεση.

«Είμαι καλά. Κανένας δεν ήθελε να κάνουμε αυτή τη συνάντηση. Εγώ επέμενα να σας μιλήσω για να σας ευχαριστήσω για τη λεπτότητα που δείξατε» είπε αρχικά, ενώ εν συνεχεία επανέλαβε πως οι: «οι απαγωγείς μου δεν είχαν καμία σχέση με τη δική μας εταιρεία και δεν είχαν δουλέψει ποτέ για εμάς».

Ο κ. Καραμολέγκος βρήκε το κουράγιο να κάνει και χιούμορ λέγοντας πως: «είμαι 55 ετών όχι 60 όπως με γράφετε».

Πρόσθεσε: Ψυχική ηρεμία για να επιβιώσεις... Πως θα επιβιώσω, πως θα φύγω από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Η δύναμη της ψυχής με βοήθησε πολύ. Με σεβασμό τον έπεισα, αλλά μην ξεχνάτε ότι ήταν απαγωγείς, είχαν ένα σκοπό. Οι συγγενείς πέρασαν κι αυτοί το δικό τους Γολγοθά».

Ο κ. Καραμολέγκος δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της υπόθεσης, καθώς η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και όπως ανέφερε η θέση του είναι δύσκολη. Αισθάνομαι καλά θα αναθεωρήσω πολλά προς το καλύτερο».

"Φοβήθηκα πολύ, ο κάθε άνθρωπος θα φοβόταν. Το πίστευα ότι θα σωθώ. Δύσκολες οι εποχές θα πρέπει να είμαστε οι σοβαροί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις