Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To δρομολόγιο του τρόμου με το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας- Από Αγρίνιο και Μεσολόγγι οι νεκρές φοιτήτριες- Ακρωτηριάστηκε ο οδηγός-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

To δρομολόγιο του τρόμου με το ΚΤΕΛ Αιτω...

Σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη

20.42 Οπως ανακοινώθηκε επίσημα από τις αστυνομικές αρχές το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε  στο 481ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θεσσαλονίκη όταν το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν δύο γυναίκες και να τραυματιστούν άλλοι 22 επιβάτες του λεωφορείου.

Την προανάκριση και τις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης.

 

19.52 Το λεωφορείο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα, ήταν γεμάτο με νέους ανθρώπους και φοιτητές, που έπεστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αιτωλοακαρνανία, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακρωτηριάστηκε ο οδηγός.

19.41 Mια 22χρονη από το Μεσολόγγι και μια ακόμη νεαρή από το Αγρίνιο είναι οι δύο κοπέλες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νιας με νταλίκα λίγο πριν από τα διόδια των Μαλγάρων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, συγγενείς της άτυχης κοπέλας στο Μεσολόγγι στο άκουσμα της τραγικής είδησης,έσπευσαν στα ΚΤΕΛ Μεσολογγίου όπου επικράτησαν τραγικές στιγμές...

19.10 Συνεχή είναι τα τηλεφωνήματα που δέχονται αυτή την ώρα υπάλληλοι του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας από δεκάδες συγγενείς και φίλους των επιβαινόντων του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Ναύπακτο-Αγρίνιο-Θεσσαλονίκη.

Οι πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr κάνουν λόγο για δύο νεκρές φοιτήτριες, η μία εκ των οποίων με καταγωγή από το Μεσολόγγι και η άλλη από το Αγρίνιο. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για 20-27 τραυματίες  ελαφρά τραυματισμένους επιβάτες, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος κατάγεται από τη Ναύπακτο, που σύμφωνα με πληροφορίες, απεγκλωβίστηκε τελευταίος, είναι σοβαρά τραυματισμένος.

geg-ktel-dystiximaΑυτή την ώρα, σύμφωνα με το agriniopress η διοίκηση του ΚΤΕΛ βρίσκεται σύσσωμη στα γραφεία της προσπαθώντας να μάθει περισσότερες πληροφορίες, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ έχει φύγει για Θεσαλονίκη και σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Πέραν των συνεχόμενων τηλεφωνημάτων, η κατάσταση στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας αυτή τη στιγμή είναι ήρεμη, χωρίς να παρουσιάζεται ιδιαίτερη κινητικότητα.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι δύο άτυχες γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο απεγκλωβίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος, ενώ άλλοι 27 επιβάτες του λεωφορείου, ελαφρά τραυματισμένοι, διακομίστηκαν με οκτώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τους 20 τραυματίες σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του λεωφορείου.

18.04 Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, υπάρχουν 2 νεκρές γυναίκες κάτω των 30 ετών, 15 ελαφρά τραυματίες και ένας σοβαρά (ο οδηγός του λεωφορείου).

17.53 Πιο σοβαρά όλων είναι ο οδηγός του λεωφορείου, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε τα πόδια του. Στη ΛΕΑ και χωρίς αλάρμ είχε σταθμεύσει η νταλίκα με τις τουρκικές πινακίδες.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο (του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, που ταξίδευε από Αγρίνιο για Θεσσαλονίκη) έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού με τουρκικές πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου.

17.42 Σύμφωνα με τον Πύραρχο Κωνσταντίνο Πουλτίδη, που είναι επικεφαλής της επιχείρησης της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο, ο οδηγός του λεωφορείου έχει τραυματιστεί στα πόδια και άλλοι 12 επιβάτες έχουν τραυματιστεί. Στο σύνολό τους, οι επιβάτες ήταν 27.

 

16.40 Δεκαπέντε περίπου επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 15 τραυματίες σοβαρότερα είναι ο οδηγός του λεωφορείου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οκτώ ασθενοφόρα, που μεταφέρουν αυτήν την ώρα τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.

Το τροχαίο συνέβη στο 2ο χιλιόμετρο, πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  μέσα στο λεωφορείο ήταν 20 με 30 επιβάτες και μέχρι αυτή την ώρα, έχουν απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική 4 άτομα που είχαν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στο σημείο βρίσκονται πάνω από 15 ασθενοφόρα.
Αυτή την ώρα, είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις