Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 31 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 31 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Στο επίκεντρο των πολλών και δυσμενών αστρολογικών όψεων που κορυφώνονται αυτές τις μέρες βρίσκεται στο ζώδιό σας, ενώ τώρα, παραμονή πρωτοχρονιάς, οι όψεις που σχηματίζονται προκαλούν αρκετό εκνευρισμό, τάση ατυχημάτων, θυμό που μπορεί να γίνει και αυτοκαταστροφικός, εμμονές, ίσως και αδιέξοδα. Ο ισχυρός σας εγωισμός τυφλώνει τώρα, γι' αυτό προσοχή.

Υδροχόος

Τα ξεκαθαρίσματα και τα τελειώματα συνεχίζουν για το ζώδιό σας, μια περίοδος αρκετών εβδομάδων με τέτοιες διαδικασίες. Και τώρα, στο τέλος της χρονιάς, οι όψεις που σχηματίζονται φέρνουν το -όχι εύκολο- τελείωμα και ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Προσοχή σε εμμονές, αυτοκαταστροφή, ενοχές. Θυμώστε, αλλά μόνο απέναντι στα δικά σας λάθη. Ταλαιπωρίες σε ταξίδια.

Ιχθύες

Οι σχέσεις με φίλους αλλά και με το σύντροφο ή μέσα σε παρέες, συλλόγους και ομάδες που συμμετέχετε δοκιμάζονται ιδιαίτερα τώρα, λόγω των πολλών δυσμενών όψεων που κορυφώνονται στην τελευταία μέρα της χρονιάς. Έτσι, το κλείσιμο του 2013 μπορεί να σας βρίσκει να κλείνετε και κάποια κεφάλαια. Προσοχή σε ίντριγκες, ανταγωνισμούς, μυστικά.

Κριός

Δεν κλείνει με τον καλύτερο αστρολογικό τρόπο το 2013, καθώς στην τελευταία μέρα του κορυφώνονται πολλές δυσμενείς όψεις, όμως να κρατάτε πάντα τη θετικότητά σας. Προσοχή χρειάζεται σε εμμονές, ατυχήματα, ένταση, καυγάδες και σε αυτοκαταστροφικές κινήσεις. Ο θυμός ειδικά, είναι κακός σύμβουλος, το ίδιο και ο -άκρατος τώρα- εγωισμός.

Ταύρος

Η διαφορετική φιλοσοφική, ιδεολογική και πολιτική προσέγγιση ορισμένων ατόμων μπορεί να σας νευριάζει τώρα, λόγω των πολλών δυσμενών όψεων που σχηματίζονται, όμως συγκρατήστε τον θυμό ή και τον φανατισμό σας. Έτσι το 2013 φαίνεται ότι κλείνει κάπως επεισοδιακά, με εντάσεις πιθανές με συγγενείς, αλλά και με επαγγελματικά αδιέξοδα. Προσοχή στην υγεία.

Δίδυμοι

Δεν λείπουν οι ίντριγκες και οι ανταγωνισμοί για την τελευταία μέρα του χρόνου, καθώς οι -πολλές- δυσμενείς όψεις που σχηματίζονται κάνουν εύφλεκτο το κλίμα. Προσέξτε να μην λειτουργήσετε αυτοκαταστροφικά στα ερωτικά αλλά και σε οικονομικά θέματα, για λίγες ακόμα μέρες. Επίσης φροντίστε να αποφύγετε συγκρούσεις με τα παιδιά.

Καρκίνος

Το σερί των πολλών δυσμενών όψεων που σχηματίζονται στις φετινές γιορτές, κορυφώνεται σήμερα, στην τελευταία μέρα του χρόνου. Οι όψεις αυτές προκαλούν έντονη τάση για εμμονές, καχυποψία, ανταγωνισμούς και συγκρούσεις ή και ατυχήματα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε αυτοσαμποτάζ στη ζωή και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

Λέων

Με αρκετές δύσκολες όψεις κλείνει ο χρόνος, γι' αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τις εντάσεις με συγγενείς, με συναδέλφους, γείτονες και συμμαθητές. Εύφλεκτο το κλίμα στη δουλειά, την καθημερινότητα και την επικοινωνία, ενώ ο εγωισμός επικρατεί και σαμποτάρει τη καλή θέληση. Προσοχή επίσης στην υγεία σας από φλεγμονές κι ατυχήματα. Ταλαιπωρία σε μετακινήσεις.

Παρθένος

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να γίνουν αφορμή για σφοδρές συγκρούσεις, λόγω των πολλών δυσμενών όψεων που κορυφώνονται στην τελευταία μέρα του χρόνου. Ταλαιπωρίες σε αγορές, πληρωμές, πωλήσεις κλπ. Προσέξτε τις εντάσεις με τα παιδιά αλλά και στα ερωτικά. Η κτητικότητα και ο εγωισμός επικρατούν και δυσκολεύουν τα πράγματα.

Ζυγός

Επεισοδιακό πιθανόν να είναι το τέλος της χρονιάς, καθώς σχηματίζονται πολλές δύσκολες όψεις. Γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις, τον εγωισμό σας που μπορεί τώρα να σας τυφλώνει, ή και κάποιες πιεστικές επιθυμίες που κατευθύνουν τη ζωή σας σε λάθος μονοπάτια, ακόμα και σε αυτοσαμποτάζ. Προσοχή σε εμμονές κι ατυχήματα.

Σκορπιός

Η παραμονή της πρωτοχρονιάς έχει πολλές δυσμενείς όψεις που κορυφώνονται, οι οποίες κυρίως βάλλουν τις συγγενικές σας σχέσεις και πιθανόν να υπάρξουν ίντριγκες, ανταγωνισμοί και παρασκήνια. Προσέξτε τις έμμονες ιδέες, την καχυποψία και τα λόγια που μπορεί να προσβάλλουν – κρατήστε ισορροπίες. Αλλά κι εσείς δεν πρέπει να θίγεστε εύκολα.

Τοξότης

Η φετινή χρονιά δεν κλείνει με τις πιο εύκολες αστρολογικές επιρροές, αντιθέτως, κορυφώνονται πολλές δυσμενείς όψεις, οι οποίες κυρίως “χτυπούν” τα οικονομικά και τις φιλίες σας. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να γίνουν πηγή προστριβών, εμμονών κι ανασφάλειας, ενώ στις παρέες σας γίνονται ξεκαθαρίσματα, ίσως εκδηλωθεί και θυμός, για λίγες ακόμα μέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being