Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-Πονγκ: Νέα επιτυχία για τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών. Η "δική μας" Βασιλικη Ηλιοπούλου πρώτη στα Tερζάκεια!

Πινγκ-Πονγκ: Νέα επιτυχία για τους Φοίνι...

Εκατόν ογδόντα ένα αγόρια και κορίτσια αγωνίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου

 

Το 17ο «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη» αποτέλεσε και φέτος τον αγωνιστικό επίλογο της χρονιάς στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Κι έγραψε το φινάλε με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με σημαντικό αριθμό συμμετοχών, εξαιρετική οργάνωση, υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και μεγαλύτερη προβολή με εικόνα στο διαδίκτυο και φωτογραφίες.

Εκατόν ογδόντα ένα αγόρια και κορίτσια (από τις 210 δηλώσεις συμμετοχής που είχαν γίνει) αγωνίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου και είπαν «αντίο» στο 2013 απολαμβάνοντας πολύωρη δράση. Μαζί με αυτά το χάρηκαν ομοσπονδία, δήμος, προπονητές, γονείς, παράγοντες σωματείων και χορηγοί, όλοι αυτοί δηλαδή, που συμβάλλουν στην επιτυχία του θεσμού των αναπτυξιακών ανοιχτών πρωταθλημάτων.

 

Το καθιερωμένο ατομικό τουρνουά διοργάνωσε η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με τον δήμο και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Πάρις Ζώνιος στους νέους, η Γεωργία Χατζηλυγερούδη στις νεάνιδες, τα αδέρφια Γιώργος και Αλκιβιάδης Σταματούρος στους παίδες και τους παμπαίδες αντίστοιχα, η Ελισάβετ Τέρπου στις κορασίδες και η Βασιλική Ηλιοπούλου στις παγκορασίδες.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων που μετείχαν 30 αθλήτριες την πρωτιά πήρε η αθλήτρια των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Βασιλική Ηλιοπούλου (έτος γεν. 2002) κάμπτοντας την Χανιώτισσα Στέλλα Λαδάκη (2001) με 3-2 σετ (13-11, 7-11, 11-7, 4-11, 11-4).

Η Βασιλική Ηλιοπούλου προέρχεται από τις ακαδημίες των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών, από την νέα χρονιά θα είναι το Νο.1 στην κατάταξη της κατηγορίας των παγκορασίδων και το μεγάλο φαβορί για τον πανελλήνιο τίτλο της κατηγορίας.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2013 της κατηγορίας παγκορασίδων η Βασιλική, ένα χρόνο μικρότερη από όλες τις πρωταγωνίστριες της κατηγορίας, είχε οδηγήσει τους Φοίνικες στην τρίτη θέση του ομαδικού και η ίδια είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό και το χάλκινο στο ατομικό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports