Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι

Στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι

Το σκορ της ημέρας πέτυχε η Χαλ, η οποία συνέτριψε 6-0 τη Φούλαμ

«Γαλάζια» είναι από σήμερα η κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι, ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο της 19ης αγωιστικής (boxing day).

Οι «πολίτες» καρδιοχτύπησαν στο «Ετιχαντ», καθώς για 66 λεπτά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, ωστόσο, ο Τζέκο «λύτρωσε» την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι και της χάρισε την 10η διαδοχική εντός έδρας νίκη της.

Η Σίτι ανέβηκε στην κορυφή, καθώς η Άρσεναλ παίζει αύριο με τη Νιουκάστλ εκτός έδρας, ενώ το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου η Τσέλσι θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ.

Το σκορ της ημέρας πέτυχε η Χαλ, η οποία συνέτριψε 6-0 τη Φούλαμ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη νίκη που πέτυχαν οι «τίγρεις» στην ιστορία τους στα σαλόνια της Πρεμιερσιπ. Μέχρι σήμερα η Χαλ δεν είχε πετύχει ποτέ περισσότερα από τρία γκολ σε ένα ματς, ενώ στην τρέχουσα σεζόν είχαν σημειώσει συνολικά 7 στους 18 προηγούμενους αγώνες τους! Ο Γιώργος Καραγκούνης ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα των Λονδρέζων κι αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό, όταν ήδη το σκορ ήταν 5-0 εις βάρος της ομάδας του.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Νόριτς παρότι παρατάχθηκε στο «Κάροου Ρόουντ» χωρίς τους Ρούνι, Φαν Πέρσι, Βαλένσια, Νάνι, Φελαϊνί, Φέρντιναντ και Ραφαελ,. Το γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Μόιες πέτυχε ο Γουέλμπεκ στο 57΄.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ       3-3
(4΄ Κόουλ, 65΄ Μάιγκα, 67΄ Νόλαν - 40΄, 45+1΄ Ανελκά, 69΄ Μπεραχίνο)
Αστον Βίλα-Σουόνσι                     1-1
(7΄ Αγκμπολανχόρ - 36΄ Λάμα)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports