Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκάκι: Με επιτυχία έγινε το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μαθητών ΑΣΠ Προμηθέα

Σκάκι: Με επιτυχία έγινε το Χριστουγεννι...

Οι αγώνες έγιναν με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης 15 λεπτά για κάθε παίκτη

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ο Προμηθέας διοργάνωσε στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών εορταστικό σκακιστικό τουρνουά με τη συμμετοχή 30 σκακιστών και σκακιστριών από 6 έως 12 ετών. Όπως κάθε χρόνο στους αγώνες συμμετείχαν και μαθητές του γειτονικού σωματείου «Ακαδημία των σπορ».

Οι αγώνες έγιναν με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης 15 λεπτά για κάθε παίκτη, ενώ οι συμμετέχοντες ήταν χωρισμένοι σε δύο ηλικιακές ομάδες. Πολύ θετική εντύπωση άφησαν όλοι οι νεαροί σκακιστές με την άψογη αθλητική συμπεριφορά τους και ιδίως οι πολύ νεαροί μαθητές που πήραν πρώτη φορά μέρος σε αγώνες.

Στην δεύτερη ομάδα, των μικρότερων, πρώτευσε ο Βασίλης Γκότσης με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δεύτερος ο Ιωσήφ Αρμακόλας με 4/5 και τρίτος ο Άγγελος Γκότσης με 3,5/5. Στα κορίτσια το χρυσό μετάλλιο πήρε η Αριστέα Τσαγγαρά, το ασημένιο η Αναστασία Λιόλιου και το χάλκινο η Λυδία Σπυράτου.

 

 

Απονομές στο ΄Β γκρουπ

Απονομές στο ΄Β γκρουπ

Απονομές στο ΄Β γκρουπ

Στην πρώτη ομάδα, των μεγαλύτερων, ο συναγωνισμός ήταν σκληρός και οι πρώτες θέσεις κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πρώτη στα κορίτσια αλλά και στην γενική βαθμολογία η Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου με 3,5/5. Το αργυρό μετάλλιο στα κορίτσια πήρε η Μαριτίνα Σπηλιοπούλου και το χάλκινο η Ελευθερία Φερτάκη.

Οι νικήτριες του Ά γκρουπ

Οι νικήτριες του Ά γκρουπ

Οι νικήτριες του Ά γκρουπ

Στα αγόρια πρώτος με 3,5/5 ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δεύτερος ο Ανδρέας Ανδρικόπουλος και τρίτος ο Παναγιώτης Χούσος.

 

οι νικητές του Ά γκρουπ

οι νικητές του Ά γκρουπ

οι νικητές του Ά γκρουπ

Επόμενη διοργάνωση του Προμηθέα το καθιερωμένο 5ο Τουρνουά Επιστημονικών Τάξεων που θα διεξαχθεί στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς από τους ισχυρότερους σκακιστές της περιοχής. Λεπτομέρειες για το τουρνουά μπορείτε να δείτε στην καινούρια ιστοσελίδα του σκακιστικού τμήματος του Προμηθέα στην διεύθυνση: www.promitheaschess.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports