Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ατέλειωτες ουρές και εκνευρισμός σήμερα στις τράπεζες – Πολύς κόσμος δεν κατάφερε να εξυπηρετηθεί... Ξέμειναν και τα ΑΤΜ!

Πάτρα: Ατέλειωτες ουρές και εκνευρισμός ...

Οι συνταξιούχοι έσπευσαν μαζικά να πάρουν τις συντάξεις τους

Πανικός επικράτησε από νωρίς σήμερα το πρωί σε πολλά υποκαταστήματα των μεγάλων τραπεζών με τις οποίες συναλλάσσονται κατά κύριο λόγο ηλικιωμένοι. Και αυτό επειδή σήμερα έμπαιναν τα χρήματα για τις συντάξεις τους. Οι συμπολίτες έσπευσαν μαζικά να πάρουν τα χρήματά τους προκειμένου να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές ενόψει των Χριστουγέννων με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ατέλειωτες ουρές χωρίς προηγούμενο.

Μάλιστα στην οδό Γούναρη δεκάδες συνταξιούχοι περίμεναν στο πεζοδρόμιο μέχρι να ανοίξει η Εθνική Τράπεζα και να πάρουν σειρά προτεραιότητας. Αντίστοιχη εικόνα και σε άλλα υποκαταστήματα της Πειραιώς, της Εμπορικής, της Alpha κ.α. Χαρακτηριστικά στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπως αναφέρει αναγνώστρια του thebst.gr, περίπου στις 9:30 το πρωί ήταν μπροστά της πάνω από 200 άτομα!

Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε εκνευρισμός αλλά και εντάσεις λόγω της πολύωρης αναμονής. Μάλιστα πολλοί συνταξιούχοι δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν αφού θα έπρεπε να περιμένουν με τις ώρες για να έρθει η σειρά τους.

Όσοι είχαν κάρτα έβγαλαν τα λεφτά από τα ΑΜΤ τα οποία άδειασαν...

Ως εκ τούτου αρκετοί εξ αυτών θα επανέλθουν στις τράπεζες αύριο το πρωί, οπότε και πάλι αναμένεται να επαναληφθούν ανάλογες σκηνές. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αύριο, παραμονή Χριστουγέννων, τα υποκαταστήματα θα είναι ανοικτά μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Έτσι όσοι δεν πρόλαβαν να πάρουν σήμερα την σύνταξή τους ή έχουν άλλου είδους συναλλαγές θα πρέπει να προσέλθουν πολύ νωρίς για να καταφέρουν να εξυπηρετηθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις