Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Η Ρένα Βαρδαλαχάκη κομψότερη από ποτέ μπαίνει στην «ΑΡΕΝΑ»

Πάτρα: Η Ρένα Βαρδαλαχάκη κομψότερη από ...

Επιστρέφει στον θρόνο της

H βασίλισσα της μεσημβρινής ψυχαγωγικής τοπικής ζώνης κάθεται ξανά στον θρόνο της ή μάλλον... μπαίνει στην «ΑΡΕΝΑ». Από αυτό το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:30 το απόγευμα η Ρένα Βαρδαλαχάκη κομψότερη από κάθε άλλη χρονιά θα μας κάνει και πάλι συντροφιά.

Η «ΑΡΕΝΑ» υπόσχεται μια ξεχωριστή, ωριαία απόδραση από την καθημερινότητα, με λαμπερούς καλεσμένους, ευρηματικά και διασκεδαστικά ρεπορτάζ και όλα τα καυτά νέα της showbizz από την Ελλάδα και τον κόσμο. Στο «ρινγκ» της ΑΡΕΝΑΣ, το κοινό έχει την δική του θέση, στέλνοντας τα μηνύματα και τις απόψεις του με sms κατά την διάρκεια της εκπομπής. Να αναφέρουμε πως κάθε εβδομάδα θα «τρέχει» ένας διαγωνισμός σύμφωνα με τις ανάγκες των ίδιων των τηλεθεατών. Πρόκειται για μία προσωπική απόφαση τόσο του ΣΤΑΘΜΟΥ όσο και της ΟΜΑΔΑΣ της εκπομπής, να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο τους τηλεθεατές. Στην πρώτη εκπομπή η «ΑΡΕΝΑ» προσφέρει σε πέντε οικογένειες την γαλοπούλα ή τα κοτόπουλα τους (ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΙ) καθώς και κρασί (ΠΑΤΡΑΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΑ).

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στην πρώτη εκπομπή είναι η ραδιοφωνική παραγωγός Αθανασία Αντωνοπούλου από τον YES 91.2 . Ο κορυφαίος Πατρινός προπονητής του Πυγμαχικού Σωματείου «ΤΟΦΑΛΟΣ» μαζί με τους αθλητές του καθώς και ο τραγουδιστής Νικόλας Αδάμ ο οποίος έρχεται ζωντάνα στο στούντιο να ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες. Δίπλα στην Ρένα Βαρδαλαχάκη, ο Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει δίπλο ρόλο τόσο του συμπαρουσιαστή όσο και του αρχισυντάκτη.

Μαζί τους ο Αιγιώτης Γιάννης Χρυσάνθου. Η εκπομπή εντάσσεται στο πρόγραμμα του Μεγάλου Περιφερειακού Σταθμού SuperB. Κάθε Σάββατο στις 18:30 το απόγευμα το Super B βρίσκεται σε θέση μάχης και καλεί τους τηλεθεατές στην «ΑΡΕΝΑ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight