Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Κλείδωσαν τις... γαλοπούλες που προορίζονταν για τους εργαζόμενους της ΕΒΟ γιατί ... τσαντίστηκαν απο την ανακοίνωση του σωματείου!

Αίγιο: Κλείδωσαν τις... γαλοπούλες που π...

Απίστευτες οι καταγγελίες απο τους εργαζόμενους

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι : "Ο πρόεδρος των ΕΑΣ κ. Δεμίρης, έχασε την ψυχραιμια του και κλειδωσε τις γαλοπουλες που μοιραζαν στους εργαζομενους του εργοστασιου των Ελληνικων Αμυντικων Συστηματων στο Αιγιο!! Κι ολα αυτα γιατι ..τσαντιστηκε απο την ανακοινωση του σωματειου που μαλλον τον ξεμπροστιαζει... Οι μισοι εφυγαν με γαλοπουλα κι αλλοι μισοι με τη σιγουρια ...οτι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται!!!Η ανακοινωση:

Η αλήθεια των αριθμών είναι αμείλικτη και δεν φτιασιδώνεται.

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ χρόνο και πολύ πριν από τους 12μήνες θα έχουμε αλλάξει το σκηνικό

Η απόφαση της κυβέρνησης και της τρόικας για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ(ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)  δυστυχώς οδηγεί σε δραστική μείωση των θέσεων εργασίας, σε απολύσεις και σε δραστική συρρίκνωση των παραγωγικών δραστηριοτήτων με το κλείσιμο εργοστασίων. Ταυτόχρονα παρατείνει για 12 μήνες ακόμη  την αβεβαιότητα και την  θανάσιμη ανασφάλεια  των υπολοίπων εργαζομένων.

Δυστυχώς για το Υπουργείο Άμυνας, τη διοίκηση των ΕΑΣ, αλλά και τα λιβανιστήρια τους η αλήθεια των αριθμών είναι αμείλικτη και δεν φτιασιδώνεται ούτε με παχιά λόγια, ούτε με μπύρες, ούτε με τούρτες, ούτε με γαλοπούλες!!

Χάνονται 400 θέσεις εργασίας!!οι 280 με τη περίφημη «εθελούσια» μέχρι το Μάη και οι 120 εκκαθαρίζονται ΑΜΕΣΑ από τις δύο θυγατρικές Κύμη και Μεταλλουργική επειδή θα μεταφερθούν  στη «κακή» ΕΑΣ μαζί με τα χρέη!!!

Κλείνουν 4 εργοστάσια και μένουν μόνο 3 για 12 μήνες κι αν δεν «περάσουν» την ιερά εξέταση!! τέλος του 2014 θα μείνει 1 εργοστάσιο!!!

Οι 500 εναπομείναντες εργαζόμενοι τελούν υπο δωδεκάμηνη ομηρία και ιερά εξέταση της τρόικας και της κυβέρνησης για να αποδείξουν το αυτονόητο. Την αναγκαιότητα και τη δυνατότητα αυτής της βαριάς αμυντικής βιομηχανίας  για παραγωγή όπλων και πυρομαχικών που αν προχωρήσουν οι παραγγελίες θα χρειαστούν προσλήψεις για να βγουν! (Άραγε  θα μπουν οι εργολάβοι με μισθούς Κίνας και καλό εργολαβικό κέρδος γι αυτούς και τους μεσάζοντες;;) αυτή θα είναι η καλή ΕΑΣ!

ΚΥΡΙΟΙ της κυβέρνησης, της τρόικας και της διοίκησης με την  απόφαση σας για «αναδιάρθρωση» των ΕΑΣ δείχνεται  τους δήθεν περισσευούμενους εργαζόμενους  ως μοναδικούς υπευθύνους για την προβληματική,  ελλειμματική λειτουργία της εταιρείας!!

Θέλετε να κρύψετε κάτω από το χαλί τις δικές σας ευθύνες. Να κρύψετε τις απευθείας αναθέσεις ακόμη και αναγκών του στρατού σε ξένες εταιρείες (π.χ. πυρομαχικά για τα leopard).Να κρύψετε το είδος των συμβάσεων και των συνεργασιών που επιβάλλετε χρόνια στα ΕΑΣ που πολλές φορές είναι εξ αρχής ζημιογόνες, Ευθύνες τεράστιες και αμαρτωλές που βαραίνουν τις κυβερνήσεις και τις διοικήσεις της τελευταίας 25ετίας που παρήγαγαν μαζικά Σμπώκους, Κάντες με μίζες και λαμογιές. Να κρύψετε το διαχρονικό κομματικό σας μηχανισμό (που τώρα είναι δύο σε ένα) που λυμαίνεται και στραγγαλίζει την εταιρεία. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ

Ας είναι σίγουροι όλοι, ότι οι εργαζόμενοι και το σωματείο μας που τρία χρόνια αγωνίστηκε με κάθε τρόπο για να μείνει η εταιρεία ανοιχτή, δεν θα επιτρέψουν σε κανένα μέσα στο 12 μηνο να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο σε βάρος των ΕΑΣ.

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ χρόνο και πολύ πριν από τους 12μήνες θα έχουμε αλλάξει το σκηνικό. Θα κριθεί και θα αλλάξει η πολιτική διάλυσης της αμυντικής βιομηχανίας αλλά και της κοινωνίας της εργασίας και όχι η  δεδομένη βιωσιμότητα και αναγκαιότητα των ΕΑΣ.

Απαιτούμε ουσιαστική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση των ΕΑΣ"

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ των εργασιακών δικαιωμάτων μας στη νέα εταιρεία

ΕΞΟΦΛΗΣΗ όλων των δεδουλευμένων μας στις αρχές Γενάρη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις