Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τρόμος κάτω από την γέφυρα του Χαράδρου! - "Θα θρηνήσουμε θύματα", προειδοποιούν αναγνώστες του thebest.gr

Πάτρα: Τρόμος κάτω από την γέφυρα του Χα...

Παιδιά σε κίνδυνο

Τρόμος κάτω από την γέφυρα του ποταμού Χαράδρου, στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης της Πάτρας για τους διερχόμενους οδηγούς! Παιδιά που διαμένουν στον καταυλισμό των τσιγγάνων -που έχει στηθεί εδώ και καιρό κάτω από την γέφυρα- παίζουν στην άκρη του δρόμου με προφανή τον κίνδυνο να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

«Γράψτε κάτι. Ίσως κάποιος συγκινηθεί και δώσει τέλος σε αυτή την κατάσταση…», ανέφερε σήμερα το πρωί στο thebest.gr οδηγός που περνά σε καθημερινή βάση από το σημείο. «Δίπλα ακριβώς από τον δρόμο παιδιά από τον καταυλισμό παίζουν αμέριμνα και όχι σπάνια πετάγονται στον δρόμο χωρίς να ελέγξουν αν έρχεται κάποιο αυτοκίνητο. Γράψτε κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα…», πρόσθεσε.

Ο καταυλισμός στο σημείο ξεκίνησε αρχικά από την εγκατάσταση ενός αγροτικού αυτοκινήτου και στη συνέχεια επεκτάθηκε. Το σημείο είναι δε πολυσύχναστο καθώς από εκεί περνούν όσοι κατευθύνονται προς το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο Ρίου, το Άνω και Κάτω Καστρίτσι. «Κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε κάποιος άλλος, φαίνεται αν ενδιαφέρεται για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών την στιγμή που από πλάι τους περνούν πολλά Ι.Χ., συχνά όχι με χαμηλές ταχύτητες», λέει ο αναγνώστης μας.

Άραγε, θα συγκινηθεί κανείς;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις