Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάκης Ζαχαράτος συνεργάζεται στην Θεσσαλονίκη με την λαική τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα

Ο Τάκης Ζαχαράτος συνεργάζεται στην Θεσσ...

Στις 29 Ιανουαρίου 2014 θα επαναλάβει στην Αθήνα, στην σκηνή του Παλλάς αυτή τη φορά το "I am what I am"

Ο ταλαντούχος Πατρινός σώουμαν, ηθοποιός και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος είναι γεγονός ότι δεν σταματάει να εκπλήσσει το κοινό. Αυτήν την περίοδο συνεργάζεται με την δημοφιλή λαική τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα και το συγκρότημα 48 ώρες στην Πύλη Αξιού στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα που συνδυάζει το τραγούδι με το χιούμορ.

Μάλιστα όπως ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το περασμένο Σάββατο στον Alpha που έγινε ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό, αναμένεται να φέρουν αυτό το πρόγραμμα με το νέο χρόνο και στην Αθήνα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο μεταξύ μετά από μία πετυχημένη σεζόν στο Θέατρο Αλίκη όπου και είχε μια απίστευτη επιτυχία με το one man show I Am What I Am”, σκοπεύει και ήδη έκλεισε ημερομηνίες να το επαναλάβει για 5 μόλις παραστάσεις στο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου, από τις 29 Ιανουαρίου 2014.

Η Πύλη Αξιού live στην Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτά με το πρόγραμμα Ζαχαράτου – Ζήνα τις ημερομηνίες 24/12, 25/12  28/12 και 31/12/2013. Η Πύλη Αξιού Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Ανδρέου 9 γωνία με Ερμιόνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του προγράμματος η Πέγκυ Ζήνα για 1η φορά εμφανίζεται σε ένα ρόλο διαφορετικό από εκείνον που την έχουμε συνηθίσει καθώς εκτός από το να τραγουδά, επιχειρεί και μιμήσεις με αποτέλεσμα σε συνδυασμό και με τον απίστευτο Τάκη Ζαχαράτο, τα γέλια από το κοινό να μην έχουν τελειωμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight