Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπολντς: "Οι νίκες έρχονται από την άμυνα"

Μπολντς: "Οι νίκες έρχονται από την...

O παίκτης του Απόλλωνα μίλησε για το ματς με τον ΚΑΟΔ

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά σε όλα πρέπει να αρχίζουμε από την άμυνα. Στόχος μας με τον ΚΑΟΔ είναι η νίκη και πιστεύω ότι έχοντας αρχή μας την άμυνα μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Αυτά απάντησε ο Ντεμάριους Μπολντς όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" ρωτήθηκε για το παιχνίδι που θα παίξει ο Απόλλων το Σάββατο στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με τον ΚΑΟΔ και εάν θα παρουσιαστεί επηρεασμένος από την ήττα του στα Τρίκαλα.

Πώς και ένας παίκτης σαν και εσένα με επιθετικά χαρίσματα θέτει ως προτεραιότητα την άμυνα;

"Οι νίκες έρχονται από την άμυνα, αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ. Η άμυνα σε κάθε παιχνίδι, με κάθε αντίπαλο σε κάθε διοργάνωση είναι το στοιχείο που κάνει την διαφορά. Ολοι μας λοιπόν πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι, να εφαρμόσουμε την τακτική που θα μας υποδείξει ο προπονητής και από εκεί θα ξεκινήσουμε για να φτάσουμε στην νίκη με τον ΚΑΟΔ".

Ο κόσμος θα παίξει ρόλο;

"Βέβαια. Είναι σημαντικό το γήπεδο να είναι γεμάτο, οι φίλαθλοι πάντα μας δίνουν ώθηση".

Γιατί ο Απόλλων εκτός έδρας παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο και αδυναμίες σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια του;

"Δεν θα συμφωνήσω. Πιστεύω ότι δεν έχουμε τόσο μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, αλλά στο τελευταίο διάστημα παρουσιάζουμε μεγαλύτερη ισορροπία. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μακριά από την Πάτρα παίξαμε καλά.

Και στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και στα Τρίκαλα χάσαμε στο σουτ, για μια φάση, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο. Μπορώ να μιλήσω και για ατυχία. Ξέρεις όταν τα παιχνίδια κρίνονται σε μια φάση, πρέπει να έχεις και την τύχη στο πλευρό σου. Εμείς απλώς δεν την είχαμε στα Τρίκαλα, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Τακτικά παίξαμε καλά, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας παρότι ήμασταν πίσω για μεγάλο διάστημα, αλλά το χάσαμε στις λεπτομέρειες".

Το μέλλον;

"Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αλλά είμαι αισιόδοξος. Η φιλοσοφία μας ως ομάδα είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Τώρα μας απασχολεί μόνο αυτό με τον ΚΑΟΔ και το πώς θα φτάσουμε στην νίκη. Για αυτό προετοιμαζόμαστε και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports