Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ήλιος και παγωνιά

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα Ηπειρωτικά.

 

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν. Από το απόγευμα προβλέπεται βροχή ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και βόρεια και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Στα υπόλοιπα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο κατά περιόδους. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις