Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 11 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 11 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Μπορεί σήμερα η Σελήνη απ' το φιλικό σας πύρινο ζώδιο του Κριού να τονώνει την αυτοπεποίθηση, τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητα, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει ίσως φέρουν κάποιες άσχημες αντιδράσεις στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Εμμονές και εμπόδια γύρω από οικονομικά θέματα – μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι το μεσημέρι, "βυθίζει" πρόσκαιρα την ψυχολογία σας κάνοντας μια κάθαρση, ενώ πιθανόν να φέρει εμπόδια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Μην προσπαθείτε να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα. Το βράδυ επίσης, προσοχή σε συναισθηματικές ακρότητες αλλά και στις διατροφικές υπερβολές.

Υδροχόος

Κινητική κι επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες επαφές, μηνύματα, ιδέες, συζητήσεις αλλά και με πολλές μετακινήσεις, οι οποίες ίσως όμως σάς ταλαιπωρήσουν λίγο. Προσοχή σε παρασκήνια, κυρίως με συγγενείς και συναδέλφους. Επίσης είναι μέρα μάθησης, με σεμινάρια και μαθήματα διάφορα. Προσέξτε την υγεία και τη διατροφή σας το βράδυ.

Ιχθύες

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα οικονομικά σας, ενώ το δυσμενές τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μέχρι το μεσημέρι φαίνεται ότι εμποδίζει να πάνε τα πράγματα και τα σχέδιά σας όπως θα θέλατε. Επίσης προσέξτε τους ανταγωνισμούς και τα παρασκήνια με τους φίλους. Μην κάνετε αυτοκαταστροφικές κινήσεις στα οικονομικά και σπατάλες.

Κριός

Ζωηρή και δραστήρια μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και σας ωθεί σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Δεν θα λείψουν όμως οι ανταγωνισμοί και το πολεμικό κλίμα, ενώ ειδικά με άτομα εξουσίας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μέχρι το μεσημέρι. Επίσης το βράδυ προσέξτε τις υπερβολές στο φαγητό αλλά και στις αντιδράσεις σας.

Ταύρος

Λίγο πιο ευαίσθητοι ψυχολογικά μπορεί να είστε σήμερα με την διέλευση της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό και είναι πιθανό να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για φυγή, απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Κάνει πολεμικό το κλίμα σήμερα η Σελήνη στον Κριό, κάτι που σας ταράζει πρόσκαιρα. Εμπόδια σε σπουδές και νομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, κόμματα αλλά και μέσα απ' το ίντερνετ και τα social media. Μέχρι το μεσημέρι ωστόσο προσέξτε τις ίντριγκες και τους ανταγωνισμούς.

 

Καρκίνος

Έμφαση στα επαγγελματικά δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια μεν, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μάλλον δεν θα επιτρέψουν στο να εξελιχτούν τα πράγματα όπως θα θέλατε. Προσέξτε μέχρι το μεσημέρι τους κρυφούς ή πιο φανερούς ανταγωνισμούς με συνεργάτες και άτομα επιρροής. Το βράδυ προσοχή σε ακρότητες στο φαγητό και το ποτό.

Λέων

Τονώνει τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας σήμερα η Σελήνη που διατρέχει το φιλικό σας ζώδιο του Κριού, μια μέρα δραστήρια, στην οποία ίσως προσπαθήσετε να κάνετε κάποια ανοίγματα, όμως οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μάλλον δεν θα επιτρέψουν ακόμα την επιτυχία. Έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Προσοχή σε ανταγωνισμούς με δασκάλους.

 

Παρθένος

Θέματα οικονομικά κυρίως θα απασχολήσουν το ζώδιό σας σήμερα, αλλά προσέξτε τις εμμονές και τους ανταγωνισμούς γύρω απ' αυτά. Κυρίως ζητήματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών, διατροφής συζύγου κλπ θα σας πιέσουν, ενώ δεν φαίνεται λύση για σήμερα. Προσοχή επίσης στις εμμονές στα αισθηματικά ή γύρω απ' τα παιδιά.

Ζυγός

Κοινωνική μέρα μεν, με αρκετές συναντήσεις, ωστόσο οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης είναι πιθανό να φέρουν ανταγωνισμούς και να βγάλουν στην επιφάνεια άσχημα συναισθήματα ή αντιδράσεις, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Γι' αυτό προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και με το σύντροφο ή τους καλούς φίλους. Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό το βράδυ.

Σκορπιός

Δραστήρια μέρα για την εργασία αλλά και για καθημερινές δουλειές σήμερα, όμως το κλίμα δεν είναι και το πιο φιλικό, λόγω των δυσμενών όψεων της Σελήνης. Μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς με συναδέλφους ή με συμμαθητές ή και συγγενείς. Επίσης αποφύγετε υπερβολές στη διατροφή, καθώς μπορεί να έχουν επίπτωση στην υγεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being