Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Πενταμελής σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους

Αγρίνιο: Πενταμελής σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους

Οι δράστες δρούσαν χωρισμένοι σε ομάδες των δύο ατόμων

Στην εξιχνίαση σπείρας με πλούσια δράση στην πόλη του Αγρινίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, η οποία εξαπατούσε ηλικιωμένους αποκομίζοντας χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr,  η ομάδα αποτελούνταν από πέντε μέλη, τρεις ημεδαπούς άνδρες ηλικίας 51, 30 και 26 ετών, μία ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 26 ετών και έναν Ρουμάνο υπήκοο επίσης 26 ετών, οι οποίοι εξαπατούσαν ηλικιωμένους, προσποιούμενοι συνήθως γνωστούς οικείων προσώπων τους.

Οι δράστες δρούσαν χωρισμένοι σε ομάδες των δύο ατόμων και με την δικαιολογία πως υπήρχαν οφειλές προς αυτούς έμπαιναν στα σπίτια των θυμάτων τους καταφέρνοντας να αποσπάσουν χρηματικά ποσά αλλά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα τα οποία αφαιρούσαν με την μέθοδο της απασχόλησης και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις τόσο στο κέντρο του Αγρινίου όσο και στην ευρυτερή περιοχή.

Εις βάρους τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, για απάτες κατά συναυτουργία, ενώ η λεία τους συνολικά υπολογίζεται πάνω από 9.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις