Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο «ψυγείο» μέχρι τα τέλη της εβδομάδας - Στους 10 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία - Δείτε αναλυτική εβδομαδιαία πρόβλεψη

Πάτρα: Στο «ψυγείο» μέχρι τα τέλη της εβ...

Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια στα Βόρεια, τα Ανατολικά και τα Κεντρικά

Ακραία καιρικά φαινόμενα τόσο από πλευράς χιονοπτώσεων όσο και από πλευράς θερμοκρασιών, αναμένεται να επηρεάσουν τα επόμενα δύο 24ωρα, την Ελλάδα και κυρίως την Τουρκία.

Η χώρα μας θα επηρεαστεί από πολύ χαμηλές ως και πολικές θερμοκρασίες την Τρίτη και την Τετάρτη, τις οποίες θα φέρουν βορειοανατολικοί άνεμοι που θα αγγίζουν τοπικά στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τα 8 με 9 μποφόρ !!

Στο μεταξύ θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως ως και 8 με 9 μποφόρ, θα σαρώσουν την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη, Τετάρτη αλλά και Πέμπτη, ρίχνοντας αισθητά την θερμοκρασία κατά πολλούς βαθμούς.

Πολλοί θυελλώδεις βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι, θα πνέουν ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη, στην Θράκη και σε όλο το Αιγαίο πέλαγος και κυρίως στα πιο ανατολικά, βορειοανατολικά τμήματα αυτού, με την ένταση του ανέμου να αγγίζει και 8 με 9 μποφόρ ίσως ορισμένες φορές να αγγίζει και τα 10 μποφόρ.

Μιλάμε για ανέμους που θα ξεπερνάνε τοπικά και τα 80 χιλιόμετρα ανά ώρα, σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά στοιχεία.

Ο καιρός στην Πάτρα μέχρι και την Πέμπτη αναμένεται να διαμορφωθεί ως εξής:


ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12: Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Δευτέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7-14oC.

ΤΡΙΤΗ 10/12: Ηλιοφάνεια και κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις, πιο αυξημένες μετά το μεσημέρι, θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού την Τρίτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 9-15oC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12: Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει ο καιρός την Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5-10oC.

ΠΕΜΠΤΗ 12/12: Ηλιοφάνεια προβλέπεται για τη Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 3-12oC.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις