Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα - Δυτική Ελλάδα: Σε εξέλιξη δημοσκόπηση της Kappa Research - ΟΝΟΜΑΤΑ εκπλήξεις στο ερωτηματολόγιο- ΔΕΙΤΕ για ποιούς ρωτά η εταιρεία

Πάτρα - Δυτική Ελλάδα: Σε εξέλιξη δημοσκ...

Τι αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr

Φουλ της δημοσκόπησης ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στην Δυτική Ελλάδα και στην Πάτρα... Πέραν της δημοσκόπησης που ανέφερε το πρωί της Τρίτης το thebest.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα και δημοσκόπηση της εταιρείας Kappa Research που καταγράφει την δυναμικότητα πιθανών υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων.

Αναγνώστες του thebest.gr οι οποίοι δέχθηκαν τηλεφωνήματα σήμερα το πρωί ώστε ν' απαντήσουν στα ερωτηματολόγια που τους τέθηκαν, μας ανέφεραν ότι για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η εταιρεία μετρά την δυναμική των:

- Κώστα Τζαβάρα, Απόστολου Κατσιφάρα, Μιχάλη Μπεκίρη, Παναγιώτη Αδρακτά, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, Γιώργου Παπαναστασίου, Βασίλη Χατζηλάμπρου, Γιάννη Λυμπέρη (Δήμαρχος Αμαλιάδας), Νίκου Καραθανασόπουλου και Αλέξη Μητρόπουλου.

Μάλιστα, για την Περιφέρεια, στους ερωτώμενους τίθενται και δυο δίδυμα με την ερώτηση "ποιόν από τους δυο θα επιλέγατε;".

- Κατσιφάρα ή Τζαβάρα;

- Χατζηλάμπρου ή Μαρλαφέκα;

Για τον Δήμο Πατρέων, οι ερωτώμενοι καλούνται ν' απαντήσουν για τους: Κώστα Πελετίδη, Κώστα Χριστόπουλο, Αλέξη Σκαρμέα, Νίκο Οικονομόπουλο, Δημήτρη Αιβαλή, Γιάννη Δημαρά, Χρήστο Πατούχα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Επίσης, η εταιρεία ρωτά "τι θα ψηφίζατε αν γίνονταν εθνικές εκλογές την προσεχή Κυριακή;" καθώς και το κόμμα που οι ερωτώμενοι ψήφισαν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Είναι άγνωστο αν πρόκειται για την δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει η Νέα Δημοκρατία ή για δημοσκόπηση που γίνεται για λογαριασμό κάποιου ή κάποιων άλλων ενδιαφερομένων ή ακόμα και για κάποιο άλλο κόμμα...

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις