Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάτρα: Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για την τύχη του συνδικαλιστή Πασημακόπουλου

Πάτρα: Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για...

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται με ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους της Πράκτικερ Πάτρας η απόφαση της τριμερούς που συγκάλεσε στην Επιθεώρηση Εργασίας, την Δευτέρα 2-12-2013, ο πρόεδρος του εργασιακού σωματείου, με αφορμή την ποινή που του επέβαλε η εταιρεία, προφασιζόμενη τον Εσωτερικό Κανονισμό.

Ο πρόεδρος του εργασιακού σωματείου της επιχείρησης Βασίλης  Παπασημακόπουλος,  που τυγχάνει και αντιπρόεδρος των Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας προσήλθε  με τον δικηγόρο του με την συμπαράσταση του ΕΚΠάτρας και των Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και αναμένεται σε διάστημα δέκα έως δεκαπέντε ημερών να βγει το πόρισμα της διευθύντριας της Επιθεώρησης Εργασίας κας Μπιθικώτση.

Συνδικαλιστικοί κύκλοι, όπως και στελέχη από τον χώρο της πολιτικής  ελπίζουν ότι θα δικαιωθεί ο διωκόμενος  συνδικαλιστής, καθώς στην αντίθετη περίπτωση, η περίπτωση καταδίκης του θα σημάνει την αρχή διώξεων των συνδικαλιστών, που σήμερα με τις επικρατούσες συνθήκες βρίσκονται στο έλεος των εργοδοτών.

Πάντως στον χώρο της επιχείρησης επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στους εργαζόμενους,  οι οποίοι επιζητούν την εργασιακή ειρήνη και το μόνο που δεν χρειάζονται είναι η δίωξη του Προέδρου τους, η οποία θα επιτείνει το κλίμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις