Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο «ρελαντί» ο Ολυμπιακός 3-0 τον Εργοτέλη

Στο «ρελαντί» ο Ολυμπιακός 3-0 τον Εργοτέλη

Ξέφυγε 9 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ

Τη δωδέκατη νίκη στους συνολικά δεκατρείς φετινούς αγώνες της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, που επικράτησε του Εργοτέλη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξέφυγε 9 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος αύριο έχει δύσκολη αποστολή στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το γρήγορο γκολ του Κάμπελ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με έξοχο αριστερό πλασέ μετά το άνοιγμα που του έκανε ο Σαβιόλα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, στο οποίο έκανε ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους» ο Μιγκέλ Τόρες.

Στο 18΄ ο Ρομάνο σκόραρε με το χέρι και είδε την κίτρινη κάρτα, ενώ στο 27΄ ο Μίτσελ είδε άλλο έναν βασικό ποδοσφαιριστή του να τίθεται νοκ-άουτ μετά τον Μήτρογλου, καθώς ο Μανιάτης αποχώρησε υποβασταζόμενος, έχοντας υποστεί διάστρεμμα.

Τελικά το ημίχρονο έκλεισε με τον Ολυμπιακό στο… +2, αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάμαρης ξεκίνησε μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από δεξιά, που ολοκλήρωσε με ασίστ προς τον Ολαϊτάν για το 2-0.

Το ίδιο «σκηνικό» διατηρήθηκε στην επανάληψη, με τον Αθανασίου να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση στο 52΄ σε πλασέ του Σαβιόλα, αλλά στο 62΄ ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη δεν κατόρθωσε να αντιδράσει στο συρτό σουτ του Ντομίνγκες έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει πάντως στον Μεχία και τον Αργεντινό να σημειώνει, όπως και ο Ολαϊτάν, το πρώτο τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά το τρίτο γκολ ο ρυθμός έπεσε αρκετά, καθώς οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στο να διατηρήσουν την κατοχή της μπάλας, απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου που δεν μπορούσε να απειλήσει και γλίτωσε το τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις, όταν η μπάλα στο σουτ του Μασάντο «χάιδεψε» το αριστερό δοκάρι του Αναστασίου κι άλλο ένα του Ολαϊτάν έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι λίγο αργότερα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports