Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι Ελπίδες Πάτρας ηττήθηκαν (27-21) από τη Νέα Ιωνία

Οι Ελπίδες Πάτρας ηττήθηκαν (27-21) από ...

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής χάντμπολ των ανδρών

Οι Ελπίδες Πάτρας ηττήθηκαν με 27-21 από τη Νέα Ιωνία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματπος της Β΄ Εθνικής χάντμπολ των ανδρών.

Μετά τα τέλος του αγώνα ο Ανδρέας Καραβέλας τόνισε: "Τα προβλήματα τραυματισμών-ιώσεων (δύο αθλητών) και απουσιών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νέα Ιωνία, μας στοίχησαν στο να διεκδικήσουμε την νίκη.

Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις απουσίες και τα προβλήματα μικροτραυματισμών που είχαμε την τελευταία εβδομάδα, που είχαν σαν αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να μην είχαν την απαραίτητη προπόνηση στα πόδια τους. Δεν κατέστη δυνατό, και, παράλληλα, η όχι καλή διαιτησία που αντιμετωπίσαμε και η απειρία των νεαρών παικτών απέναντι σε ένα ομοιογενές σύνολο και έμπειρους αθλητές, έφεραν φυσιολογικά την ήττα.

Παρόλα αυτά, το κέρδος ήταν η εμπειρία που αποκτούν οι νεαροί παίκτες μας (χρησιμοποιήθηκαν και οι 15 αθλητές που ήταν στην αποστολή, 5 εκ των οποίων είναι 19 χρόνων) και το άριστο κλίμα που διαμορφώνεται στη ομάδα με την παρουσία ισχυρών προσωπικοτήτων, πρότυπα για τους νεαρούς αθλητές και όχι μόνο.

Πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά για την φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν καθώς και την υπέρβαση κάποιων αθλητών παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν.Συνεχίζουμε και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας την Κυριακή με τον Πανιώνιο".

Τα 5λεπτα: 1-2, 4-3, 6-5, 10-8, 14-12, 16-14 (ημ.), 18-15, 20-15, 21-18, 24-19, 27-21.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Αναστασέλλος, Δελδήμος, Μαντζόπουλος 2, Τσαγκαράτος 10, Σπανός, Γραμματίκας, Καλούδης 1, Κωτσόπουλος, Γρηγοριάδης 2, Ασπράγκαθος 3, Παπαγεωργίου, Σταθόπουλος, Βασιλείου 3, Ράφτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports