Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 29 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 29 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Μέρα δικτύωσης και κοινωνικότητας η σημερινή, θα δώσει την ευκαιρία να συναντήσετε τους φίλους σας και να συμμετέχετε επίσης σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα κλπ. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα  social media. Είναι μέρα που κάνετε πλάνα για το μέλλον, αλλά το πρωί θα πρέπει να προσέξετε την επιπολαιότητα σ' αυτόν τον σχεδιασμό του μέλλοντος.

Αιγόκερως

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ μπορείτε σήμερα να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Το πρωί προσέξτε να μην λειτουργήσετε αμελώς και επιπόλαια, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και με τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Μια πιο αισιόδοξη μέρα για το ζώδιό σας, όπου μπορεί να κάνετε και κάποια ανοίγματα. Έμφαση δίνεται σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, επαφών με το εξωτερικό αλλά και φιλοσοφίας. Το πρωί θα πρέπει να προσέξετε την επιπόλαια και αφελή διαχείριση στα παραπάνω ζητήματα, αλλά και στον εργασιακό χώρο φροντίστε να μην είστε αμελείς.

Ιχθύες

Θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα ασχοληθείτε κυρίως με την τακτοποίηση ζητημάτων σχετικών με εφορία, δάνεια, επενδύσεις, συμφωνίες, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφή συζύγου, κλπ. Το πρωί χρειάζεται προσοχή στην επιπόλαια διαχείριση των παραπάνω. Θα είναι μια μέρα πιο εσωστρεφής, με ανάγκη για ψυχανάλυση και έρευνα.

Κριός

Κοινωνικό και θετικό το κλίμα σήμερα με την Σελήνη απ' τον Ζυγό, κι έτσι θα είναι μια μέρα πιο ήπια, ευχάριστη, με ευκαιρίες για συναντήσεις, γνωριμίες, κι επαφές με συνεργάτες. Το πρωί προσέξτε κάποιες αφελείς κινήσεις, την επιπολαιότητα αλλά και την τεμπελιά σας. Μην φορτώνετε στον κόκκορα ορισμένες υποχρεώσεις που πρέπει εσείς να διεκπεραιώσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον εργασιακό σας οίκο αλλά και θέματα υγείας, κι έτσι θα ασχοληθείτε κυρίως με την παραγωγικότητά σας, με καθημερινές δουλειές και τακτοποίηση λεπτομερειών, αλλά και με την διατροφή και την υγεία. Το πρωί και μέχρι το μεσημέρι προσέξτε την αμέλεια στην εργασία αλλά και τις υπερβολές στη διατροφή.

Δίδυμοι

Ευχάριστη και κοινωνική μέρα, με την Σελήνη απ' το Ζυγό να δίνει ευκαιρίες για φλερτ αλλά και για να βγείτε και να διασκεδάσετε. Θα είναι επίσης μια δημιουργική μέρα, αρκεί να ξεπεράσετε μια τάση τεμπελιάς το πρωί, ενώ προσοχή θέλουν και οι σπατάλες. Ενασχόληση με τα παιδιά αλλά και με σπορ, χόμπι, παιχνίδι ή και εκδρομές.

Καρκίνος

Έμφαση σε θέματα σπιτιού δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι κυρίως θα ασχοληθείτε με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Το πρωί πρέπει να προσέξετε τις επιπόλαιες και αφελείς κινήσεις αλλά και τις υπερβολικές αντιδράσεις. Επίσης προσέξτε να μην το παρακάνετε με το φαγητό αλλά και με την τεμπελιά.

Λέων

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με γνωριμίες, συναντήσεις, συζητήσεις, αλλά και με βόλτες, ταξιδάκια και με αρκετές μετακινήσεις. Το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, φροντίστε να είστε πιο συνεπείς σε ραντεβού κι επαφές, ενώ προσοχή χρειάζεται στην αφέλεια. Επίσης θα είναι μια μέρα με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, κι έτσι θα κάνετε αγορές διάφορες, θα ασχοληθείτε με πληρωμές, αλλά το πρωί θα πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες, τις επιπόλαιες αγορές αλλά και τα λάθη ή την αφέλεια σε διάφορες συναλλαγές. Θα είναι μια μέρα πιο ήπια, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε την ηρεμία, το καλό φαγητό και τις αισθήσεις.

Ζυγός

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θα ασχοληθείτε κυρίως με τον εαυτό σας και με προσωπικά θέματα και στόχους. Μέρα ξεκινημάτων και πρωτοβουλιών. Αρκεί το πρωί να ξεπεράσετε μια τάση αδράνειας, τεμπελιάς αλλά και επιπολαιότητας. Ειδικά στα επαγγελματικά αλλά και σε ζητήματα σπιτιού, προσέξτε την αμέλεια και την αφέλεια.

Σκορπιός

Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά όχι αρνητική μέρα για το ζώδιό σας. Θα μπορέσετε να κλείσετε ορισμένα θέματα ή κύκλους, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και ζητά ακριβώς την ολοκλήρωση ζητημάτων. Ευνοείται η ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία για περισσότερη χαλάρωση και ύπνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being