Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης της Βανδή στο πρόγραμμα του Νότη Σφακιανάκη που θα κάνει πρεμιέρα στις 7/12/2013

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης της Βανδή στο π...

Θα είναι ο NiVo

Αφού «χάλασε» η συνεργασία της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή μετά τις δηλώσεις περί Χρυσής Αυγής του Νότη Σφακιανάκη, άλλος τραγουδιστής θα βρεθεί τελικά στο πλευρό του Νότη κι αυτός είναι ο... NiVo που είπε το μεγάλο «Ναι» στον καλλιτέχνη και θα τραγουδούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο!

Mπορεί όπως γράφει το σάιτ gossip-tv.gr, να ακουγόταν ότι θα συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, όμως τελικά ο Νίκος Βουρλιώτης πήρε την απόφαση να είναι με τον Νότη Σφακιανάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση του κέντρου αναφέρει σχετικά:

«Οι πόρτες του Έναστρον ανοίγουν το Σάββατο 7-12-2013 και ο Νότης Σφακιανάκης μας υποδέχεται για να τραγουδήσουμε μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες του! Το σχήμα συμπληρωνουν δυναμικά οι Goin' Through και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές διασκέδασης στην οδό Πειραιώς 178»!

Πάντως εντύπωση προκαλεί στον καλλιτεχνικό χώρο, η στάση αυτή του Nivo, μιας και στο παρελθόν σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Ο ίδιος όπως σημειώνει το gossip-tv.gr, έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ότι είναι κομμουνιστής και ψηφοφόρος του ΚΚΕ εδώ και 20 χρόνια, «ξέρουν ότι είμαι ενταγμένος στο ΚΚΕ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεχθήκαμε αυτή την επίθεση» και έχει τονίσει: «Είμαι ΚΚΕ, γι' αυτό με χτυπούν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight