Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μούτου: Έκλαιγα μπροστά στην τηλεόραση

Μούτου: Έκλαιγα μπροστά στην τηλεόραση

Βαρύ είναι το κλίμα στη Ρουμανία μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ

Ο Άντριαν Μούτου δήλωσε πικραμένος από τον αποκλεισμό της Ρουμανίας από το Μουντιάλ και βρήκε την ευκαιρία να τα... χώσει στον Πιτσούρκα βάζοντας την Εθνική πάνω απ' όλους.

Βαρύ είναι το κλίμα στη Ρουμανία μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Έτσι, ο Αντριάν Μούτου, που δεν έχει κληθεί στην Εθνική από τον Μάρτιο, βρήκε την ευκαιρία να τα... χώσει στον Βίκτορ Πιτσούρκα μέσω της σελίδας του στο facebook. Ο φορ της Αζαξιό έβαλε την Εθνική πάνω απ' όλα και πιστεύει πως όλοι μαζί, όσοι ήταν και δεν ήταν στην ομάδα, θα μπορούσαν να τα είχαν καταφέρει.

«Η ιστορία της εθνικής ομάδας είναι απλή και αφορά δύο μεγάλους προπονητές: τον Ιορντανέσκου και τον Γένεϊ. Αυτοί μας οδήγησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι άλλοι πρέπει να ακολουθήσουν. Δυστυχώς ο σημερινός προπονητής έβαλε την υπερηφάνεια του πάνω από την Εθνική. Είχε διαμάχη ακόμη και με τον Χάτζι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έπρεπε να αφήσει στην άκρη τις διαμάχες του με τον Σαπουνάρου, τον Ράντου και τον Ραντόι και να τους πείσει να βοηθήσουν την Εθνική. Όλοι μαζί θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Η Εθνική ομάδα δεν είναι δική μου, ούτε του Πιτσούρκα. Είναι των Ρουμάνων. Μη με παρεξηγήσετε, δεν είμαι δυσαρεστημένος, είμαι πικραμένος κι έκλαιγα μπροστά από την τηλεόραση. Το σημαντικό είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα», έγραψε ο Μούτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports