Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Κίνηση των 58": Εκδήλωση στην Πάτρα στις 11 Δεκεμβρίου - ΔΕΙΤΕ τους ομιλητές

"Κίνηση των 58": Εκδήλωση στην...

Στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης

Η «κίνηση των 58» για την Κεντροαριστερά ίσως δεν έχει ακόμη την απήχηση που ανέμεναν οι εμπνευστές της, δεν έχει σταθεί ικανή να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον Ευ. Βενιζέλο και τον Φ. Κουβέλη, ούτε έχει καταφέρει να συγκινήσει και να παρακινήσει το πλήθος των ψηφοφόρων του χώρου. Συνεχίζει, όμως, ξεκινώντας από τα κάτω, αφού διαπίστωσε ότι η συμφωνία στα... ρετιρέ είναι δύσκολη υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «58» ανακοινώνουν ότι προγραμματίζουν κεντρική εκδήλωση στο θέατρο «Ακροπόλ» στις 9 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης στις αρχές Δεκεμβρίου και στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα στις 11 Δεκεμβρίου, με ομιλητές τους Π. Ιωακειμίδη, Γ. Παγουλάτο, Φ. Γιαταγάνα, Α. Ποδηματά, Αχ. Μητσό και Αρ. Δοξιάδη.

Παράλληλα, το συντονιστικό της «κίνησης των 58» ενημερώνει ότι έχουν συγκροτηθεί μέχρι στιγμής επιτροπές πρωτοβουλίας στη Β' Αθήνας (Χαλάνδρι, Ν. Σμύρνη, Πετρούπολη, Περιστέρι, Αγ. Ανάργυροι, Κηφισιά, Καλλιθέα, Νέα Φιλαδέλφεια), στο υπόλοιπο Αττικής (Μενίδι, Ελευσίνα, Μαρκόπουλο), στην Α' και Β' Πειραιά, αλλά και σε Τρίκαλα, Πρέβεζα, Κόρινθο, Καλαμάτα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Βόλο, Ρέθυμνο, Καστοριά, Πάτρα, Γιάννινα, Δράμα, Λευκάδα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Χανιά, Κοζάνη και Αργολίδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις