Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 15 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 15 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Ξεκαθάρισμα στις σχέσεις, κυρίως τις συγγενικές, προκαλεί η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να υπάρχουν ανταγωνισμοί και να λέγονται ακόμα και πικρά λόγια. Εμμονές. Προσέξτε την καχυποψία σας – μπορεί κάποιες φορές η διαίσθησή σας να έχει δίκιο, άλλες όμως ίσως προβάλλετε δικές σας πλευρές στους άλλους.

Τοξότης

Μια αγωνία οικονομική ή και ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά θέματα είναι λογικό να παρουσιάζονται τις τελευταίες μέρες με τη δύσκολη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, όμως αυτά τα αδιέξοδα θα σας οδηγήσουν  τελικά σε δημιουργικές κινήσεις. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και την κτητικότητα στις σχέσεις – γίνεται κι εκεί ένα ξεκαθάρισμα.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας συναντώνται η γλυκιά Αφροδίτη με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, μια σύνοδος που βγάζει εμμονές στην επιφάνεια, δυνατά πάθη αλλά και τάσεις χειραγώγησης σε μια προσπάθεια να καταφέρετε τους σκοπούς σας. Μην κινείστε από φόβο και απόγνωση γιατί έτσι τελικά μπορεί να κάνετε αυτοκαταστροφικές κινήσεις σε σχέσεις και οικονομικά.

Υδροχόος

Κλείνουν οριστικά πλέον κάποια κεφάλαια σε σχέσεις και συνεργασίες, με τη βαριά σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα να κάνει  βαθύ ξεκαθάρισμα και να “σκοτώνει” ό,τι περιττό στη ζωή σας. Σε άλλους γίνεται πιο εύκολα αυτή η διαδικασία, μερικοί όμως δυσκολεύεστε στο να αποκολληθείτε. Εμμονές, δυνατά όνειρα κι επιθυμίες.

Ιχθύες

Τις τελευταίες μέρες, η δυνατή σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα προκαλεί ίντριγκες  και ξεκαθαρίσματα στις -φιλικές  κυρίως- σχέσεις, ενώ σήμερα κορυφώνεται  η επιρροή αυτή. Ίσως κιόλας δημιουργούνται περιπλοκές και παρεξηγήσεις μέσα σε ομάδες και συλλόγους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ή μέσα από τις online κοινωνικές σας επαφές, τις οποίες ξεκαθαρίζετε κι αυτές.

Κριός

Από “πλυντήριο” φαίνεται να περνούν οι σχέσεις σας αυτές τις μέρες, λόγω των δυσμενών όψεων της Αφροδίτης, ενώ σήμερα κορυφώνει και την σύνοδό της με τον Πλούτωνα, η  οποία προκαλεί κάθαρση σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Δυνατά πάθη, εμμονές συναισθηματικές, αλλά και οικονομικά αδιέξοδα. Όμως θα κινητοποιηθεί το ένστικτο επιβίωσής σας.

Ταύρος

Άλλη μια δυνατή όψη κορυφώνει σήμερα η Αφροδίτη, τη σύνοδό της  με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία δημιουργεί δυνατές επιθυμίες. Θέλετε τώρα η σχέση σας ή μια συνεργασία να “ανοίξει” και να εξελιχτεί, ίσως όμως εμποδίζεται από θέματα του παρελθόντος. Ωστόσο τελικά ενδέχεται να εξελιχτούν τα πράγματα όπως τα επιθυμείτε. Ίντριγκες με συγγενείς.

Δίδυμοι

Προσέξτε τις ίντριγκες στις σχέσεις, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα προκαλεί πολύπλοκες καταστάσεις, παρασκήνια, εγωισμούς, ανταγωνισμούς και προσπάθεια ελέγχου, από και προς εσάς, για λίγες ακόμα μέρες. Έντονη τάση εμμονών επίσης, τόσο στα ερωτικά, όσο και γύρω από οικονομικά θέματα. Μην προσπαθείτε να βγάλετε απ' τη μύγα ξύγκι στα οικονομικά...

Καρκίνος

Η Αφροδίτη συναντά τον “σκοτεινό” Πλούτωνα σήμερα, μια σύνοδος που ήδη τις τελευταίες μέρες που λειτουργεί προκαλεί καθάρσεις στις σχέσεις αλλά και έντονες εμμονές, ερωτικές και οικονομικές. Γι' αυτό προσέξτε να μην διογκώνετε τα συναισθήματά σας. Επίσης προσοχή σε κακίες, σε χειριστικές τάσεις, και να μην νιώθετε θύμα των καταστάσεων.

Λέων

Το κλίμα στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητα γενικά μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστο τις τελευταίες μέρες, λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, και η οποία είτε φέρνει μυστικά στην επιφάνεια, ή προκαλεί ανταγωνισμούς με συναδέλφους, καχυποψία και ίντριγκες. Θέματα υγείας θέλουν προσοχή – βελτιώστε τη διατροφή σας, αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες.

Παρθένος

Δυνατά ερωτικά πάθη δημιουργεί η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και βγάζει όλο τον αισθησιασμό σας  στην επιφάνεια. Όμως προσέξτε να μην λειτουργείτε χειριστικά στα ερωτικά αλλά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Εάν δεν βάλετε κάποιο μέτρο στο πάθος σας, μπορεί και να φανείτε τελικά αυτοκαταστροφικοί. Ωστόσο είστε αρκετά γόνιμοι τώρα.

Ζυγός

Δυνατά συναισθήματα και πάθη προκαλεί η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα τις τελευταίες μέρες, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της. Λόγω ακριβώς αυτών των δυνατών επιθυμιών, θα πρέπει να προσέχετε την τάση σας να χειρίζεστε τους άλλους για να τις εκπληρώσετε. Προσοχή επίσης σε αυτοκαταστροφικές οικονομικές κινήσεις για λίγες ακόμα μέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being