Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 14 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 14 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Δεν είναι εύκολη για τις σχέσεις η επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, λόγω του οποίου τις τελευταίες μέρες  μπορεί να χωρίζουν οι δρόμοι σας με ορισμένα άτομα, είτε με συγγενείς, με συνεργάτες ή με τον ερωτικό σύντροφο. Το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή του, ενώ ανατρέπει και το πρόγραμμά σας ή τα ραντεβού και τις μετακινήσεις.

Τοξότης

Κατά καιρούς οι πλανήτες κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις, ενώ ειδικά αυτές τις μέρες με τις δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης, είναι ακριβώς μια τέτοια περίοδος. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό φέρνει “πάγωμα” στα ερωτικά, ακόμα και χωρισμό, ή, το λιγότερο, μπορεί να βιώνετε αβεβαιότητα. Φέρνει επίσης και ξαφνικά έξοδα, για λίγες ακόμα μέρες.

Αιγόκερως

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η Αφροδίτη, κορυφώνει σήμερα το βράδυ ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, το οποίο ήδη τις τελευταίες μέρες προκαλεί αστάθεια στις σχέσεις, απρόβλεπτες συμπεριφορές, ενώ οδηγεί ακόμα και σε χωρισμούς από σχέσεις που δεν είχαν αληθινές βάσεις. Επίσης φέρνει απρόοπτα στα οικονομικά και σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων.

Υδροχόος

Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στις σχέσεις αυτές τις μέρες, ενώ γενικά βρίσκεστε  σε μια περίοδο όπου θα κλείσουν αρκετοί κύκλοι στον τομέα αυτό. Έτσι και τώρα, που κορυφώνεται  το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φαίνεται να αφήνετε πίσω ορισμένα άτομα, πιθανόν και συγγενείς. Για λίγες ακόμα μέρες θα φέρνει και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού.

Ιχθύες

Οι φιλικές (κυρίως) σχέσεις βρίσκονται υπό δοκιμασία τις τελευταίες μέρες, λόγω των δυσμενών όψεων της  Αφροδίτης. Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται το τετράγωνό της με τον Ουρανό, το οποίο φέρνει το ξαφνικό σπάσιμο δεσμών ή την απομάκρυνση από φίλους αλλά και από ομάδες ή συλλόγους. Επίσης η όψη αυτή φέρνει απρόοπτα έξοδα και αβεβαιότητα οικονομική.

Κριός

Η Αφροδίτη απ' τον Αιγόκερω “συγκρούεται”  με τον επαναστατικό Ουρανό απ' το ζώδιό  σας, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες  μπορεί να αντιδράτε απότομα σε σχέσεις  και συνεργασίες, ακόμα και να διαλύετε δεσμούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς. Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή αυτή, ενώ φέρνει επίσης και έκτακτα έξοδα κι ανατροπές οικονομικές.

Ταύρος

Πιθανόν να διαχωρίζετε τη θέση σας δυναμικά από ορισμένα άτομα ή και να βγάζετε τελείως απ' τη ζωή σας κάποιους ανθρώπους τις τελευταίες μέρες που λειτουργεί το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Κλείνουν τώρα κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ απότομες συμπεριφορές είναι πιθανές με συγγενείς εξ αγχιστείας. Ανατροπές σε νομικές υποθέσεις.

Δίδυμοι

Μπορεί να “παγώνετε” με ορισμένα άτομα τις τελευταίες μέρες, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, το οποίο κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Επηρεάζει αρκετά τις φιλίες, στις οποίες εκτός απ' την ψυχρότητα, δεν  αποκλείεται κιόλας να υπάρξει και απομάκρυνση ή διακοπή σχέσεων. Κάποια σχέδια ή οικονομικά ζητήματα ανατρέπονται ξαφνικά.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας ταλαιπωρείται περισσότερο απ' όλα απ' το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού τις τελευταίες μέρες, το οποίο προκαλεί ψυχρές συμπεριφορές στις σχέσεις ή ακόμα και χωρισμούς. Επηρεάζονται τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι επαγγελματικές, ενώ κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η όψη αυτή. Έντονη κυκλοθυμία, σπασμωδικές συμπεριφορές, ξαφνικά έξοδα.

Λέων

Οι πλανήτες είναι κατά της αδράνειας και υπέρ της εξέλιξης, ενώ τώρα έρχεται το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να σας βγάλει απ' το λήθαργο, κυρίως σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, οι οποίες μπορεί και να διακόπτονται απότομα. Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή του αλλά για λίγες ακόμα μέρες θα φέρνει επαγγελματικά ή άλλα απρόοπτα.

Παρθένος

Ψυχρότητα στα ερωτικά προκαλεί το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που λειτουργεί ήδη τις τελευταίες μέρες και κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή του. Μπορεί να παρουσιάζονται και αλλοπρόσαλλες ή απότομες συμπεριφορές, ακόμα και στις σχέσεις με τα παιδιά, ενώ η όψη αυτή ζητά  αποστασιοποίηση, χώρο κι ελευθερία, και όχι κτητικότητα.

Ζυγός

Δεν αντέχετε τις απότομες συμπεριφορές, όμως αυτές φαίνεται να είναι αναγκαίες στις περιπτώσεις που είχατε αδρανήσει σε ένα επίπεδο. Έτσι και τις τελευταίες μέρες, το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ανατροπές σε σχέσεις ή συνεργασίες, ακόμα και χωρισμούς, ενώ άστατα είναι τα πράγματα στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού κι οικονομικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being