Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Συνελήφθησαν δυο ακόμα αλλοδαποί για εμπορία και κατοχή λαθραίων τσιγάρων

Αχαΐα: Συνελήφθησαν δυο ακόμα αλλοδαποί ...

Κατασχεθήκαν συνολικά περισσότερα από 27.200 λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στα Σαγαίικα και στο Λάππα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας αμφότεροι 30 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της εμπορίας και κατοχής λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια ελέγχων των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας στα Σαγαιικα εντοπίστηκε ο ένας αλλοδαπός να κατέχει τρεις κούτες με 600 λαθραία τσιγάρα και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης είχε προμηθεύει τα λαθραία τσιγάρα από τον 30χρονο ομοεθνή του, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο Λάππα Αχαΐας και συνελήφθη.

Στη κατοχή του δεύτερου συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν άλλες 128 κούτες με 26.600 λαθραία τσιγάρα καθώς και το χρηματικό πόσο των 1125 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ κανένα από τα πακέτα τσιγάρων που κατασχέθηκε δεν έφερε την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις