Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ακαδημία των σπορ: Με προβλήματα στον Βύρωνα

Ακαδημία των σπορ: Με προβλήματα στον Βύρωνα

Οι άνδρες του συλλόγου κόντρα στον Ιωνικό

Μόλις χθες το μεσημέρι έμαθε η Ακαδημία των Σπορ ότι θα αγωνισθεί την Κυριακή ( 2μ.μ.) στον Βύρωνα με τον Ιωνικό Ν.Φ. Παρότι οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τους ομολόγους τους στον Ιωνικό Ν.Φ. ότι ο  αγώνας θα γινόταν Σαββάτο,  τελικά όλα άλλαξαν και γίνεται σε άλλο γήπεδο και άλλη ημέρα  και κλεισμένων των θυρών,  λόγο τιμωρίας της έδρας των γηπεδούχων.

Κάτι που απογοητεύει όλους στην Ακαδημία για την προχειρότητα διοργάνωσης του πρωταθλήματος ακόμη και σε επίπεδο συντονισμού.

Ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος τονίζει ακόμη: «Είναι γνωστές οι θέσεις μας για το οικονομικό θέμα και τα χρήματα που μας χρωστάει η ΟΧΕ.Τώρα προστέθηκε και το συντονιστικό μέρος μιας και δύο ημέρες πριν μαθαίνουμε που και πότε θα αγωνισθούμε και μάλιστα μια ακατάλληλη ώρα (θα υποχρεωθούμε και σε παραπάνω έξοδα από αυτά που λογικά πρέπει να κάνουμε, αφού προστίθενται και επιπλέον…) κάτι που μας απογοητεύει για άλλη μια φορά (είχαν κανονίσει οι αθλητές μας ρεπό και μαθήματα για ημέρα αγώνος το Σαββάτο).

Τελικά ήθελα να ξέρω οι ομάδες και οι αθλητές που στην ουσία κάνουν το πρωτάθλημα υπολογίζονται καθόλου; Τι νομίζουν ότι η μόνη  ασχολία μας είναι πότε θα έρθει το Σαββάτο να παίξουμε;».

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports