Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 8 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 8 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Οι καθημερινές επαφές και η επικοινωνία σήμερα γίνονται σε ήπιο και όμορφο κλίμα, λόγω των θετικών γωνιών που σχηματίζει η Αφροδίτη. Οι σχέσεις με συγγενείς, συναδέλφους, με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο αποκτούν ισορροπία και γεφυρώνονται τυχόν χάσματα και διαφορές. Δημιουργική μέρα, ιδανική και για μαθήματα ή σεμινάρια.

Τοξότης

Καλή μέρα για τα οικονομικά, με τις θετικές γωνίες της Αφροδίτης να βοηθούν το εισόδημα, όχι απαραίτητα με θεαματικό τρόπο. Επίσης οι όψεις αυτές προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας, ηρεμία, και την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική αλλά και τα ωραία ψώνια. Βελτιώνει τις σχέσεις με το περιβάλλον σας και ανακουφίζεται η ψυχολογία σας.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σήμερα σχηματίζει θετικές όψεις, οι οποίες προσφέρουν ρομαντισμό, ανακούφιση ψυχική, ηρεμία, ικανοποίηση, όμορφη συναισθηματική ανταλλαγή στις σχέσεις, ενώ ξεπερνιούνται τυχόν εντάσεις ή πικρίες και  συγχωρείτε, κατανοείτε ή αποδέχεστε τους άλλους. Όλες οι σχέσεις σας βελτιώνονται. Ιδανική μέρα για γνωριμίες κι επαφές.

Υδροχόος

Σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει ήπιες και θετικές όψεις, οι οποίες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την ψυχολογία σας. Προσφέρουν επίσης καλλιτεχνική έμπνευση και είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή πνευματικό. Οι καθημερινές επαφές γίνονται σε αρμονικό κλίμα, ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις με άτομα εξουσίας.

Ιχθύες

Αρμονία, ηρεμία, γλυκιά ατμόσφαιρα και αρκετό ρομαντισμό προσφέρουν οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης σήμερα. Ιδανική μέρα για να συμμετέχετε σε συλλόγους ή ομάδες, κυρίως καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, αλλά και για να δικτυωθείτε στο ίντερνετ και στα social media. Οι σχέσεις με φίλους, με τον σύντροφο και τους συγγενείς πάνε καλά.

Κριός

Οι ήπιες, θετικές όψεις της Αφροδίτης, βοηθούν στο να εξομαλυνθούν τυχόν εντάσεις στα ερωτικά, στις κοινωνικές σχέσεις αλλά και με άτομα εξουσίας ή με συνεργάτες. Δεν γίνονται απαραίτητα κάποια εντυπωσιακά βήματα, ωστόσο δημιουργείται μια γέφυρα κατανόησης και αποδοχής. Οι όψεις αυτές βοηθούν επίσης τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Αρμονία στις σχέσεις, τόσο τις φιλικές, τις αισθηματικές, τις επαγγελματικές αλλά και τις συγγενικές, φέρνουν  οι ωραίες όψεις της Αφροδίτης σήμερα. Η διάθεση γλυκαίνει, ενώ  απολαμβάνετε τη ζωή, την ασφάλεια, τα αποκτήματά σας, το καλό φαγητό, αλλά και την μάθηση, πιθανόν και τα ταξίδια. Είναι μια καλή μέρα για κοινωνικές επαφές κι ερωτικά ραντεβού.

Δίδυμοι

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης βοηθούν σήμερα τα οικονομικά σας, πιθανόν κάποια άτομα να σας ενισχύουν, ενώ φέρνουν επίσης αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον. Έτσι είναι καλή μέρα για επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις, σε θετικό κλίμα, όχι όμως για συμφωνίες ή ξεκινήματα – περιμένετε την ορθή πορεία του Ερμή από 10/11.

Καρκίνος

Γλυκό το κλίμα σήμερα με τις ήπιες, θετικές όψεις της Αφροδίτης, οι οποίες ομορφαίνουν τη διάθεση και ισορροπούν τις σχέσεις. Τόσο με το σύντροφο, όσο και με τα παιδιά ή με συνεργάτες και συγγενείς, ξεπερνιούνται τυχόν παλιότερες εντάσεις και έρχεται συμφιλίωση. Είναι καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και για κοινωνική ζωή.

Λέων

Η μακρά διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Αιγόκερω θα βελτιώσει σημαντικά το κλίμα στο χώρο δουλειάς αλλά και στην καθημερινότητά σας, ενώ ειδικά σήμερα που σχηματίζει ωραίες, ήπιες όψεις, μπορείτε και απολαμβάνετε τόσο την εργασία σας, όσο και την καθημερινότητά σας. Φέρνει επίσης αρμονία στις σχέσεις με τους δικούς σας και με το σύντροφο.

Παρθένος

Μια θετική μέρα, λόγω των ευνοϊκών όψεων της Αφροδίτης, οι οποίες δεν φέρνουν απαραίτητα κάποια θεαματικά γεγονότα, εναρμονίζουν όμως τις σχέσεις και προσφέρουν ανακουφιστική ψυχική ηρεμία. Οι επαφές γίνονται σε πιο όμορφο κλίμα, οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο, τους συνεργάτες και τα παιδιά βελτιώνονται, ενώ απολαμβάνετε τη ζωή.

Ζυγός

Θετική για την ψυχολογία σας μέρα, με τις ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης να ομορφαίνουν το κλίμα και τη διάθεση. Ειδικά βοηθά τις οικογενειακές σχέσεις αλλά και θέματα σπιτιού, ενώ είναι ιδανική μέρα για να φροντίσετε το χώρο σας ή και για να καλέσετε φίλους στο σπίτι - θα περάσετε όμορφα. Τα οικονομικά κι εργασιακά δεν πάνε άσχημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being