Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 7 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 7 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Επικοινωνιακή η σημερινή αλλά και η αυριανή μέρα, όπου θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις, γνωριμίες, μηνύματα, τηλέφωνα, αρκετές μετακινήσεις ή βόλτες, ενώ πιθανόν να ασχοληθείτε και με μαθήματα ή σεμινάρια. Ωστόσο σήμερα είναι πιθανό να αλλάξουν ξαφνικά κάποια ραντεβού ή το πρόγραμμά σας. Προσοχή σε ανταγωνισμούς με το κοντινό περιβάλλον.

Τοξότης

Οικονομικά κυρίως θέματα θα απασχολήσουν το ζώδιό σας για σήμερα και αύριο, καθώς η Σελήνη τονίζει τον τομέα σας αυτό. Σήμερα, λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζει, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή κάποια άλλα ξαφνικά οικονομικά ζητήματα. Μην παθαίνετε εμμονή με τα χρήματα. Ωστόσο, με δυναμισμό προχωράτε και πετυχαίνετε στα επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας διατρέχει για σήμερα και αύριο η Σελήνη, ενώ καθώς σήμερα συναντά τον Πλούτωνα, είναι λογικό τα συναισθήματα να είναι πιο “βαριά” και “σκοτεινά”. Προσοχή σε εμμονές, ενώ είναι πιθανά κι έκτακτα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ωστόσο, το θετικό τρίγωνό της με τον Άρη σάς δυναμώνει σωματικά και σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς.

Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο για σήμερα και αύριο, θα είναι ένα διήμερο στο οποίο ίσως κλείσετε κάποιους κύκλους και θέματα. Θα υπάρχει και μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ύπνο και ησυχία. Ωστόσο σήμερα η ηρεμία σας μπορεί να ταραχτεί προσωρινά λόγω κάποιων μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων ή ειδήσεων. Πιθανά παρασκήνια.

Ιχθύες

Η εστίαση της προσοχής σας για σήμερα και αύριο θα βρίσκεται κυρίως στις παρέες σας αλλά και σε ομάδες ή συλλόγους στους οποίους μπορεί να δραστηριοποιείστε. Επιτυχίες σε συνεργασίες. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Σήμερα όμως μπορεί να γίνει κι ένα μίνι ξεκαθάρισμα με φίλους ή να υπάρξουν ανταγωνισμοί. Δεν λείπουν τα έκτακτα έξοδα.

Κριός

Η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω για σήμερα και αύριο θα τονίσει τον οίκο της καριέρας σας, κι έτσι θα είναι μέρες όπου θα ασχοληθείτε κυρίως με την προώθηση επαγγελματικών θεμάτων, με επαφές με άτομα εξουσίας και με την ανάδειξη του εαυτού σας γενικά. Ωστόσο σήμερα σχηματίζει δύσκολες όψεις, οι οποίες φέρνουν αστάθεια, απρόοπτα κι ανταγωνισμούς.

Ταύρος

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Σελήνης απ' τον Αιγόκερω για σήμερα και αύριο, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη σήμερα τονώνει την ενεργητικότητά σας και σας επιτρέπει με δυναμισμό να κατορθώσετε πράγματα. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή εμπόδια σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών.

Δίδυμοι

Έμφαση στα οικονομικά δίνει για σήμερα και αύριο η Σελήνη, όπου κυρίως θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση ζητημάτων εφορίας, ασφαλειών, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων, διατροφής συζύγου κλπ. Σήμερα όμως δεν αποκλείονται και κάποια εμπόδια ή ανατροπές στα παραπάνω, αλλά και ξαφνικές αλλαγές σε σχέδια. Απομάκρυνση από φίλους.

Καρκίνος

Κοινωνική θα είναι η σημερινή αλλά και η αυριανή μέρα, καθώς η Σελήνη θα τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι, θα έχετε ευκαιρίες για ραντεβού, για socializing και για επαφές με συνεργάτες, ωστόσο σήμερα προσέξτε κάποιες απότομες συμπεριφορές ή ίντριγκες, αλλά και την κυκλοθυμία σας. Ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά.

Λέων

Δυο παραγωγικές μέρες, σήμερα και αύριο, όπου η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στην εργασία, στην τακτοποίηση λεπτομερειών της καθημερινότητας, αλλά και σε θέματα υγείας και διατροφής. Σήμερα ωστόσο, λόγω των δυσμενών όψεων της Σελήνης, μπορεί να υπάρχει μια νευρικότητα, ξαφνικές αλλαγές ή και ίντριγκες στο χώρο δουλειάς.

Παρθένος

Δημιουργική η σημερινή αλλά και η αυριανή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ ειδικά σήμερα σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας, το οποίο τονώνει τις δυνάμεις, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας. Έτσι, καταφέρνετε πολλά. Προσοχή όμως στους ανταγωνισμούς και τις ζήλιες στα ερωτικά.

Ζυγός

Για δύο μέρες η Σελήνη θα τονίζει τον τομέα του σπιτιού, κι έτσι για σήμερα και αύριο θα ασχοληθείτε με την οικογένεια αλλά και με ζητήματα ακινήτων. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει σήμερα, δημιουργούν μια αναστάτωση συναισθηματική, πιθανόν να υπάρξουν απότομες συμπεριφορές στις σχέσεις αλλά και παιχνίδια δύναμης κι ελέγχου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being